O alt─â actri╚Ť─â din Rom├ónia face furori la Cannes! FOTO/VIDEO

image
Silvia Busuioc, la premier─â, al─âturi de Yvonne Florescu

Actri╚Ťa de origine rom├ón─â Silvia Busuioc s-a num─ârat printre invita╚Ťii de seam─â de la premiera de la Cannes a filmului de scurt metraj rom├ónesc ÔÇťLingura vecheÔÇŁ (The Silver Spoon), produs de Dan Dr─âghicescu ╚Öi regizat de celebrul Mick Davis (Modigliani, The Invisible).

Filmul de 15 minute îi are în rolurile principale pe Ada Perjoiu și Sandu Mihai Gruia și reprezintă România la categoria filmelor de scurt metraj din cadrul Festivalului de la Cannes.

Silvia Busuioc ╚Öi-a f─âcut apari╚Ťia la premier─â al─âturi de Yvonne Florescu, o m─âicu╚Ť─â de origine rom├ón─â ├«n v├órst─â de 88 de ani, care se num─âr─â printre observatorii culturali ai Festivalului de Film de la Cannes.

image
Silvia Busuioc, la premier─â, al─âturi de Yvonne FlorescuFoto: Arhiv─â personal─â

Afl─â mai multe despre actri╚Ťa Silvia Busuioc!

Artista a ├«nceput cariera artistic─â foarte devreme, la v├órsta de 7 ani, cu dansul, studiind: dansuri sportive, dansul modern, latin, continu├ónd cu hip-hop ╚Öi dansul contemporan. Apoi, la v├órsta de 12 ani, lua parte deja ├«n diverse spectacole pentru Televiziunea Na╚Ťional─â din Moldova ╚Öi diferite teatre, ├«n ╚Ťar─â, dar ╚Öi peste hotare, ├«n turnee.

Născută la Chișinău pe 7 septembrie 1989, Silvia Busuioc s-a mutat în Italia încă de la de 16 ani, acolo unde a început să studieze actoria și a început primele ei proiecte în televiziune.

├Än 2007 a ÔÇőÔÇőabsolvit ╚ścoala Interna╚Ťional─â - International Cambridge School - ├«n Business, Economie, Limba ╚Öi Literatura Englez─â, iar ├«n anul 2012 a absolvit Universitatea din Milano. Ulterior, ├«n 2013 a fost cooptat─â ca actri╚Ť─â principal─â ├«n serialul de comedie de mare succes ÔÇťFuoriclasseÔÇŁ, care a fost difuzat pe Rai Uno p├ón─â ├«n prim─âvara acestui an.

├Än prezent, Silvia locuie╚Öte la Los Angeles, acolo unde a fost acceptat─â la "The Actors Studio", o organiza╚Ťie celebr─â, dedicat─â actorilor profesioni╚Öti, condus─â de Al Pacino, Ellen Burstyl ╚Öi Harvey Keitel.

Silvia a terminat de cur├ónd munca la primul ei film rom├ónesc, care va avea premiera anul viitor. La Cannes, Silvia a primit propunerea de a juca ├«n aceasta var─â ├«ntr-un film american, acesta fiind un proiect important al actri╚Ťei ├«n limba englez─â.  

Vezi imagini cu Silvia Busuioc!

FotoJet (3) jpg
stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
grup de prieteni
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg