O altă solistă de top intră în juriul "Bravo, ai stil" de la Kanal D

22 ianuarie 2019
article img
Juraţilor vechi li se alătură o cântăreaţă cunoscutăFoto: Kanal D

Surprize în această săptămâna în noul sezon al emisiunii de fashion, “Bravo, ai stil”! de la Kanal d. Fanilor show-ului prezentat de Ilinca Vandici li s-au pregătit noutăți de maximă importantă, atât în ceea ce privește componentă juriului, cât și a concurentelor.

Noutat a acestei săptămâni la “Bravo, ai stil!” este componenţa juriului. Celor trei membrii cu state vechi, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, li se va alătură o artistă care a cucerit podiumurile muzicale din România. Pe parcursul celor patru zile de competiţie, difuzate în această săptămâna, Lidia Buble va fi jurat cu drepturi depline “Bravo, ai stil!”. Artista se afla pentru prima dată în platoul show-ului, dar este o fidelă telespectatoare şi o victimă a modei

article img
Lidia Buble, cooptată în juriu foto: Kanal d

“Voi încerca să fiu drăguță cu toate fetele!”, le-a transmis Lidia Buble concurentelor competiţiei de modă. Emisiunea “Bravo, ai stil!” se difuzează de miercuri până sâmbătă, de la ora 23:00, la Kanal D!

Iulia Albu a plecat de la Kanal d

Cea mai temută jurată de la "Bravo, ai stil" a ieşit din juriul emisiunii de la Kanal D şi din toate proiectele cu postul turcesc. Noul sezon al emisiunii de modă a debutat la 31 decembrie, în noaptea de Revelion, dar la masa juraţilor nu s-a mai aflat fosta soţie a designerului Mihai Albu. După patru sezoane, jurata şi-a încetat colaborarea cu postul turcesc pe toate proiectele pe care le derula. Pe lângă, emisiunea de modă, Iulia analiza ţinutele vedetelor într-o rubrică săptămânală, pe care acum o are la Pro Tv. De mai bine de o lună, Iulia Albu a fost cooptată la emisiunea «La Măruţă», unde face ce ştie ea să facă mai bine, şi anume să le comenteze constructiv, dar în stilul ei ironic şi uşor agresiv, pe vedetele care merg la evimentele mondene.

Citeşte şi:

Anda Adam, noua membră a juriului de la «Bravo, ai stil!»

Cine o înlocuiește pe Iulia Albu la Bravo, ai stil! Este un artist celebru