O blondă celebră, doar în chiloți și ciorapi plasă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Frumoasa româncă Delia Antal, stabilită peste hotare, este un regizor cunoscut publicului, și deopotrivă apreciat pentru activitatea sa, însă începuturile sale, ca actriță, scoate la iveală imagini inedite.

De ani buni, Delia Antal (36 de ani) a părăsit România, iar în prezent locuiește în SUA și se ocupă de bebelușul ei în vârstă de 5 luni și jumătate, pe nume Aiden Sunrise. Este o femeie împlinită și o româncă de succes, iar cariera sa e din ce în ce mai înfloritoare și se pregătește de un nou proiect  artistic. Despre Delia se știe că este scriitoarea și regizoarea filmului inspirit din viața sa ”D’ORA”, sau a filmului documentar ”We Cannes”, lansat în Los Angeles,  însă începuturile celebrei vedete originare din Zalău au fost ca actriță. Activitatea din epoca Burlesque din Anglia, conține imagini de la show-urile sexy de la începuturile Deliei.

Blondina apare în chiloți albi, ciorapi negri plasă, mânuși negre și perucă  tunsă bob. Fotografiile sunt șocante, iar la prima vedere chiar compormițătoare, însă nu e vorba despre un show privat, ci o pregătire de culise. ”La început de carieră, mai exact după cursurile de actorie făcute la Londra, la City Lit și Actors Temple am jucat în diferite piese de teatru underground. De Revelion în anul  2008-2009 am avut rolul  unei dansatoare de Burlesque din Berlin, anul 1920. Evenimentul a avut loc la lcubul The Chelesea Arts Club. În aceeași seară, am jucat și Anarchist. A fost incredibilă experiența”, ne-a spus Delia Antal.

simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net