O cântăreață de la noi a filmat videoclip în Turcia, după tentativa de lovitură de stat

Ultima actualizare:

    Adina a filmat împreună  cu un fotomodel  din Turcia
Adina a filmat împreună cu un fotomodel din Turcia

Adina Postelnicu (37 de ani) a avut curaj, nu glumă! Deşi toată lumea o sfătuia să rămână în România, solista nu a anulat filmările pe care le avea programate în Turcia, la doar câteva zile după tentativa de lovitură de stat.

Din cauza revoltelor din Istanbul şi Ankara, de luna trecută, Adina de la Heaven s-a văzut pusă în faţa unei situaţii delicate. Ea programase să filmeze în Antalya un nou videoclip chiar în perioada în care în Turcia a avut loc o tentativă de lovitură de stat. În timp ce întreaga echipă împacheta de zor pentru a pleca spre locul filmării, Alibey Hotels & Resorts, unul dintre cele mai luxoase resorturi, posturile de televiziune difuzau imagini apocaliptice din Turcia. Telefonul artistei a început imediat să sune fără oprire.

A purtat  ţinute sexy
A purtat ţinute sexy

„Aeroportul din Istanbul fusese închis. Toată lumea mă suna şi îmi spunea să nu mai merg acolo, că este riscant şi că îmi pun viaţa în pericol atât mie, cât şi membrilor echipei”, a declarat Adina, pentru Click! Inclusiv regizorul videoclipului, Claudiu Stan, a anunţat-o în seara dinaintea plecării că el nu mai vine.

Are şi scene  fierbinţi din dormitor
Are şi scene fierbinţi din dormitor

„M-am consultat rapid cu managerul agenţiei de turism care s-a ocupat de deplasarea noastră, şi m-a liniştit, spunându-mi că în Antalya vom fi în siguranţă, iar zborurile se desfăşurau normal, astfel că, în cele din urmă, am ajuns cu toţii la filmări”. Timp de două zile, Adina a filmat pentru piesa “Elly”,  alături de un fotomodel turc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Stefan Bănică Stela Enache
banner bianca dragusanu png
sorin bontea instagram jpg
Banner Irinel Columbeanu
Ce probleme de sănătate are Antonia și cum le rezolvă!
cub alin oprea larisa uță png
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
image
actualitate.net
image
actualitate.net