O celebră blondă din showbiz, bătută de iubitul mai tânăr

Ultima actualizare:
Denisa Botcari i-a înnebunit pe bărbaţii din lumea mondenă dâmboviţeană
Denisa Botcari i-a înnebunit pe bărbaţii din lumea mondenă dâmboviţeană

A trăit un calvar! O blondă de la noi care s-a făcut cunoscută după ce s-a afişat la braţul lui Irinel Columbeanu face dezvăluiri ulitorare. A fost agresată de iubitul ei, un băiat de bani gata, care din cauza geloziei, îi făcea scene în public. De frica lui, tânăra a plecat din România, iar acum se află la Dubai.

A vrut un băiat cu bani şi i-a suportat toate "defectele". Denisa Botcari (23 de ani), fosta iubită a lui Adrian Cristea şi blonda care a s-a afişat şi la braţul lui Irinel Columbeanu, a avut multe de îndurat. A stat un an de zile alături de un iuibit mai tânăr care avea probleme cu băutura, iar lucrurile adesea degenerau. Denisa a povestit la Antena Stars că a fost bruscată în mai multe cluburi şi în ultima perioadă ajunsese să stea acasă şi să-l lase pe bărbat să se distreze singur.


    Denisa Botcari i-a înnebunit pe bărbaţii din lumea mondenă dâmboviţeanăFoto: Facebook
Denisa Botcari i-a înnebunit pe bărbaţii din lumea mondenă dâmboviţeanăFoto: Facebook

"Lui nu-i convenea nimic, Nici că stau jos, nici că dansau. Nici că mă uit în stânga, nici că mă uit în dreapta. Problema a fost că eu i-am trecut cu vederea aceste lucruri. Am fost mai mukt mamă decât iubită. El are o situaţie materială foarte bună. Acum locuieşte la Londra. Când ieşea în club avea bodyguard-ul lui personal, care a intervenit să nu păţesc ceva în public. Eu am fugit de el. Am plecat din România. Acum l-am blocat peste tot. Ştiu că s-a angajat la Londra. Deocamdată nu ne mai deranjăm", a spus Denisa Borcari.

Pe iubitul blondei îl cheamă Alex şi este cu câşiva ani mai mic decât ea. Când cei doi s-au cunoscut tânărul era student.    

image
image
image
image
image
image
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png