O celebră cântăreață revine în muzică! Va lansa o nouă piesă

18 august 2017
article img
Cântăreața revine în forță, cu un nou proiect muzicalFoto: Facebook

După mai bine de patru ani de pauză, Celia revine în muzică și pregătește o nouă piesă, al cărei videoclip este filmat în România. Ea va fi alături de un alt bărbat, dar soțul său n-are motive de îngrijorare, deoarece știe că este doar un rol pe care îl va juca în materialul video.

Celia va lansa un videoclip noii sale piese, „La două capete”, în colaborare cu un artist foarte talentat, Karym. În poveste va juca și Andreea, o fostă concurentă la emisiunea „Mireasa pentru fiul meu”. Celia, soțul său și băiețelul lor s-au mutat din Australia în România, pentru că aici se va filma noul videoclip, mai exact la Colibița (Bistrița Năsăud), în inima munților, în regia lui Florin G. Botea / Rival Film.

„Sunt atât de fericită și nerăbdătoare să vă prezint noul meu videoclip, am avut parte de o echipă incredibilă. Cu toată sinceritatea vă spun că aici, în România, am găsit o locație extraordinară! Abia aștept să îmi petrec vacanța alături de familia mea acolo...e un loc de vis. O să vedeți imaginile din clipul meu și o să înțelegeți exact ce vă spun!”, a declarat Celia.

article img
Celia va cânta împreună cu KarymFoto: Facebook

Piesa spune o poveste de dragoste și infidelitate, unde rolul iubitului care „a călcat strâmb” este jucat de Karym, iar rolul „amantei” este interpretat de fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”. Celia este foarte mulțumită de această colaborare și este încrezătoare că va avea mult succes, mai ales că revine în forță: „Această colaborare a fost marcată de destin, aşa trebuia să fie, am simțit că această piesă trebuie făcută cu un artist talentat, la început de drum, dar care are foarte multe de dăruit... Karym este foarte talentat, are un timbru frumos, iar piesa ni se potrivește mănuşă,"

article img
„Sunt atât de fericită și nerăbdătoare să vă prezint noul meu videoclip

La rândul lui, Karym este bucuros că a lucrat alături de Celia la acest proiect: Sunt foarte fericit că am colaborat cu Celia pentru piesa «La două capete», mai ales că este piesa ei de revenire după câțiva ani. Este un vis împlinit şi ne dorim din tot sufletul să facem o figură bună cu această piesă minunată. Abia aşteptăm să o ascultați şi voi."