O concurentă Exatlon a ajuns în scaun cu rotile la spital! A căzut de la înălțime pe traseu

Ultima actualizare:
Corina Petruț a ajuns la spital în scaun cu rotile, în urma accidentării
Corina Petruț a ajuns la spital în scaun cu rotile, în urma accidentării

Competiția de la Exatlon devine din ce în ce mai grea! Se pare că traseele le dau bătăi de cap concurenților din ce în ce mai tare, iar căzăturile se țin lanț. Totuși, pentru o membră a Războinicilor, accidentarea nu a fost una superficială, aceasta având nevoie imediată de atenția amănunțită a medicilor. În ediția de joi, 11 octombie, Corina Petruț a căzut de la înățime în timpul probei și a fost transportată de urgență la spital.

După ce presiunea și stresul din competiție și-au spus cuvântul și unii concurenți au decis să abandoneze de bunăvoie concursul sportiv organizat în Republica Dominicană, se pare că alții n-au de ales și sunt nevoiți să ia o pauză de natură medicală, din cauza accidentărilor. Acesta este și cazul Corinei Petruț, din echipa Războinicilor, care a ajuns de urgență la spital, în urma unei accidentări pe traseu.

Corina Petruț s-a accidentat grav pe traseu
Corina Petruț s-a accidentat grav pe traseu

Corina a căzut de la înălțime și a acuzat imediat o durere puternică în zona spatelui. „Mă doare spatele. Mă doare fix în mijlocul spatelui, sus”, a spus Corina.

Și adversara ei de la Faimoși, Roxana Vancea, a căzut pe traseu în cadrul aceleiași ediții, însă spre deosebire de Corina, aceasta nu a fost rănită grav. Războinica a avut nevoie imediat de îngrijiri medicale, fiind ulterior transportată la spital.


    Corina Petruț s-a accidentat grav pe traseu Foto Facebook
Corina Petruț s-a accidentat grav pe traseu Foto Facebook

Declarațiile Corinei Petruț 

„Astăzi la jocul de bani am suferit o accidentare. Când am vrut să intru pe traseu, acea tiroliană cred că mi s-a blocat sau nu a alunecat așa cum trebuie. Eu m-am împiedicat atunci când am văzut că nu alunecă și când am vrut să mă ridic știu că eram cu un genunchi jos și unul ridicat. Iar când am vrut să mă ridic, am dat cu capul în acel inel care era acolo.

Atunci când am căzut am rămas fără aer și atunci m-am speriat destul de tare. Noroc că a venit Alin repede lângă mine și a încercat să mă liniștească. Important este că nu este nimic grav. O să mă recuperez repede, probabil în două trei zile o să fiu aptă de joc și voi intra din nou pe traseu”, a explicat concurenta.

[[{"fid":"3324820","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Corina Petruț speră să se recupereze rapid după accidentare ","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: Captură Kanal D"},"type":"media","attributes":{"title":"Corina Petruț speră să se recupereze rapid după accidentare ","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Lili Sandu și-a dislocat umărul în timpul probelor

Corina Petruț nu este singura care a trecut prin clipe grele în cadrul competiției sportive, care se pare că pune tot mai multă presiune pe concurenți. Fosta concurentă Exatlon, Lili Sandu, a avut și ea parte de o accidentare gravă, mărturisind la momentul respectiv că are nevoie urgentă să ajungă la doctor. După ce a acuzat dureri puternice, Lili și-a anunțat colegii că accidentarea i-a dislocat umărul. „Mi-a sărit umărul iar. L-am pus în apă. O să mă duc la doctor”, declara aceasta cu ceva timp în urmă, în perioada când încă se afla în concurs. Ulterior, aceasta a fost eliminată

Nici concurenții din sezonul 1 Exatlon nu au scăpat de probleme de sănătate și accidentări în timpul desfășurării competiției. Iată cele mai grave incidente care le-au dat de furcă participanților în prima ediție a competiției sportive

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net