O femeie a fost lovită de metrou la stația Bazilescu. În ce stare se află victima


    foto: arhiva Click!
foto: arhiva Click!

O persoană de sex feminin a fost prinsă între garnitura de metrou si peron, la stația de metrou Bazilescu. Potrivit primelor informații, victima a fost găsită în stare de inconștiență, însă funcțiile acesteia sunt vitale. Femeia în vârstă de aproximativ 30 de ani se află momentan în grija echipajelor medicale ajunse la fața locului.

Reprezentantul ISU, Bogdan Toma, a anunțat că la fața locului s-a intervenit cu ajutoare medicale. „Intervenim cu o ambulanță smurd cu personal paramedical si o ambulanță smurd terapie intensivă mobilă cu personal medical”, a susținut acesta, potrivit surselor Click! Tot din primele informații oferite de purtătorul de cuvânt, femeia are în jur de 30 de ani.

Femeia a fost găsită în stare de inconștiență, între garnitura de metrou si peron, iar momentan nu se știe dacă a fost împinsă de către o altă persoană sau dacă a fost o tentativă de sinucidere. Poliția investighează momentan cazul și va urmări înregistrările camerelor de supraveghere pentru a determina cu exactitate modul în care s-a petrecut accidentul. De asemenea, și cei de la Brigada Transporturi cercetează cazul. Persoana va fi transportată la spitalul Floreasca.

Comunicatul de presă Metrorex cu privire la accident

„Metrorex anuntă că astăzi, 5.10.2018, la ora 16.25 un călător aflat în stația de metrou Parc Bazilscu, a fost lovit de trenul care circula în direcția Străulești. Călătorii trenului respectiv au fost debarcați cu ajutorul personalului Metrorex, prin tunel către stația Jiului. Conform procedurilor, trenul va rămâne în aceeași poziție până la sosirea organelor de cercetare. La acest moment persoana lovită se află la peronul stației Parc Bazilescu fiind asistată de personalul medical solicitat pentru acordarea primului ajutor. Circulația trenurilor de metrou se desfășoară pe un singur fir, în sistem pendula”, se arată în comunicatul de presă.

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
Kirstie Alley jpg
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
foto1 fratiiB jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg