O filipineză sexy a cucerit milioane de români

Ultima actualizare:
Grupul Lifestyle a cântat  fragmente din piese celebre
Grupul Lifestyle a cântat fragmente din piese celebre

Pata de culoare din semifinala patru a emisiunii „Românii au talent” (Pro TV) a fost Resciebelle Santiago, o filipineză sexy care încins imaginaţia tuturor bărbaţilor. Telespectatorii au votat-o, iar tânăra a mers mai departe, în finală.

Tânăra de 25 de ani a venit îmbrăcată într-un costum mulat, după modelul Beyonce, artistă pe care, de altfel, o admiră din copilărie. A cântat melodia „Drunk in love” şi a creat un moment plin de pasiune. Vocea sa puternică a sunat perfect, însă cu mişcările ei senzuale a încins spiritele în sală. Andi Moisescu şi Florin Călinescu s-au declarat cuceriţi.

Fraţii Adrian  au fost propuşi şi pentru  premiul de originalitate
Fraţii Adrian au fost propuşi şi pentru premiul de originalitate

“Să ştii că eşti foarte periculoasă, aproape am sunat la 112, am fost aproape să chemăm SMURD-ul. Data viitoare să nu vii fără ambulanţă”, i-a spus Andi Moisescu, în timp ce Florin Călinescu i-a zis fetei:” Am nevoie de oxigen de urgenţă. Eşti o vitamină la casa omului”. Andra şi-a adus de acasă bona filipineză, ca să-i facă galerie, şi chiar i-a citit câteva complimente în limba natală.

Cum a ajuns tânăra filipineză în concursul de talente de la Pro TV? Printr-o întâmplare, mărturiseşte ea. A venit în România să-i cunoască părinţii iubitului ei, iar acesta a încurajat-o să se înscrie în competiţie. “Nu mă aştept să câştig pentru că am tot auzit comentarii negative de genul «nu e româncă, nu are ce căuta în emisiune». M-au rănit pentru că este totuşi visul meu. Cred că destinul m-a adus aici. Acesta este momentul meu”, a spus tânăra. Povestea ei de viaţă este una tristă. Tatăl i-a murit pe când avea doar un an, mama s-a îmbolnăvit câţiva ani mai târziu. Aşa se face că, la vârsta de 12 ani, Santiago a decis să se apuce de cântat ca să se întreţină şi să-şi poată ajuta mama.  „Dimineaţa învăţam, iar seara munceam ca să mă pot întreţine pentru că mama nu mai putea să mă întreţină. Cântam în baruri, la zile de naştere, petreceri private”, mai spune Santiago. Se pare că românii au fost cuceriţi de filipineza sexy pentru că au votat-o în număr mare şi au trimis-o în finală. Peste 2,2 milioane de telespectatori au urmărit vineri seara emisiunea de la Pro TV.


    Iubitul român a  îndemnat-o să se  înscrie în concursFoto: PRO TV
Iubitul român a îndemnat-o să se înscrie în concursFoto: PRO TV

Ei sunt ceilalţi finalişti

Fraţii Adrian au fost preferaţii publicului şi au primit cele mai multe voturi pentru a merge în marea finală şi a lupta pentru premiul de 120.000 de euro. Pe locul doi în preferinţele celor care au votat în semifinala a patra “Românii au talent” s-a clasat grupul Lifestyle. Cei şase membri ai trupei au cântat în manieră modernă mai multe fragmente din piese clasice şi au creat pe scenă un moment de teatru comic.

Resciebelle Santiago  i-a vrăjit pe toţi cu  mişcările senzuale
Resciebelle Santiago i-a vrăjit pe toţi cu mişcările senzuale

Iubitul român a  îndemnat-o să se  înscrie în concurs
Iubitul român a îndemnat-o să se înscrie în concurs

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net