O fost─â concurent─â de la ┬źBravo, ai stil┬╗ a devenit prezentatoare tv

image
George Mihai ┼či Andreea StavroiuFoto: Kanal D

Salt uria┼č ├«n carier─â pentru o fost─â concurent─â de la "Bravo, ai stil" de la Kanal D, pe care emisiunea de mod─â a propulsat-o ├«ntr-o postur─â nou─â. Andreea Stavroiu din primul sezon al show-ului va prezenta al─âturi de Geiorge Mihai emisiunea Roventura, un proiect tv care va con┼úine reportaje de c─âl─âtorie.

Andreea Stavroiu nu este chiar la ├«nceput de drum ├«n televiziune. Ea ╚Öi-a continuat cariera la Kanal D ca reporter, ├«n cadrul ÔÇťTeo ShowÔÇŁ. T├ón─âraa m─ârturisit c─â o bucur─â aceast─â nou─â experien╚Ť─â ╚Öi, odat─â cu debutul ei ├«n calitate de coprezentator al emisiunii ÔÇ×ROventuraÔÇŁ, va avea ocazia de a experimenta o nou─â etap─â a carierei sale.

"├Äncep un capitol nou din via╚Ťa mea, odat─â cu emisiunea ┬źROventura┬╗. Acest proiect minunat ├«mi da ocazia s─â ├«mbin dou─â mari pasiuni: televiziunea ╚Öi c─âl─âtoriile, motiv pentru care m─â consider o norocoas─â. Al─âturi de colegul meu, George Mihai, voi face ├«nconjurul acestei ╚Ť─âri, vom vizit─â o mul╚Ťime de locuri frumoase ╚Öi vom face cuno╚Ötin╚Ťa cu oameni minuna╚Ťi, deschi╚Öi s─â ne spun─â pove╚Ötile lor. Toate experien╚Ťele noastre, care nu sunt pu╚Ťine, le vom ├«mp─ârt─â╚Öi cu cei care ne urm─âresc, astfel ├«nc├ót vor sim╚Ťi ╚Öi ei spiritul c─âl─âtorilorÔÇŁ, a povestit Andreea Stavroiu.George Mihai are o carier─â de reporter de teren din care are ce povesti.ÔÇ× Preumbl─ârile mele prin ╚Ťar─â dureaz─â de c├ó╚Ťiva ani deja ╚Öi se desf─â╚Öoar─â ├«ntr-un ritm destul de sus╚Ťinut. ├Ämi dedic mare parte din timp descoperirii unor locuri ╚Öi┬á a oamenilor de excep╚Ťie. Rezultatul se transform─â ├«n pove╚Öti culinare sau de c─âl─âtorie de care sper c─â v─â bucur─â╚Ťi ╚Öi voi. Fiecare col╚Ťi╚Öor de Rom├ónie pe care ├«l str─âbat ╚Öi fiecare om care ÔÇ×sfin╚Ťe╚Öte loculÔÇŁ, zide╚Öte ├«n mine o poveste. ╚śi ce bucurie mai mare dec├ót s─â ├«mpart toate acestea cu Andreea, nou─â mea partener─â de c─âl─âtorie ╚Öi, de asemenea, cu dumneavoastr─â?ÔÇŁ, a spus George Mihai.Emisiunea prezentat─â de George Mihai ╚Öi Andreea Stavroiu se difuzeaz─â ├«n fiecare s├ómb─ât─â, de la ora 15:00, la Kanal D.

image
Andreea Stavroiu a fost concurentă în primul sezon "Bravo, ai stil"
FotoJet jpg
FotoJet (1) jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
Dorian Popa
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg
cristina rus accident 2 JPG
daniel onoriu jpg
Dorian Popa