O fostă prezentatoare înnebuneşte turiştii cu silueta ei de manechin

Ultima actualizare:

    Cu slipul tanga, blondina a făcut senzaţie pe plaja din Tuzlafoto: arhiva personală
Cu slipul tanga, blondina a făcut senzaţie pe plaja din Tuzlafoto: arhiva personală

A dispărut de pe sticlă, dar nu a rămas şi fără fani, ci dimpotrivă numărul lor a crescut pe timpul verii. Vedeta tv care le aducea telespectatorilor ştirile sportive la Antena 1 face furori la malul mării cu formele ei perfecte. Într-un costum de baie minuscul, blondina nu avea cum să treacă neobservată, nici dacă şi-ar fi dorit asta. Deşi are o siluetă de invidiat, fosta ştiristă mărturiseşte că nu-i place să facă sport.

S-au dus vremurile când se prezenta în faţa telespectatorilor îmbrăcată în sacou, acum Crina Abrudan (38 de ani) căci despre ea este vorba, îşi alege ce vestimentaţie îi pofteşte inima. Şi cum e liberă de contract de ceva vreme şi e timpul vacanţelor, blondina stă echipată cât mai sumar, iar piesa ei vestimentară preferată pare să fie costumul de baie, în care se scaldă pe plajele din Mamaia, Olimp sau Tuzla. Deşi are o siluetă pentru care ai crede că doarme în sala de fitness, Crina Abrudan mărturiseşte sincer că nu se dă în vânt după exerciţiile fizice. Înaltă şi foarte slabă, Crina are grijă ca din când ăn cănd să meargă la saloanele de înfrumuseţare care să se mai relaxeze. 

Crina Abrudan îşi petrece weekend-urile la mare
Crina Abrudan îşi petrece weekend-urile la mare

"Nu fac sport! Mi-e ruşine cu faptul că  nu pot să răspund altfel la întrebarea aceasta. Multă lume mă întreabă dacă fac sport, dacă alerg, mă întreba cineva zilele trecute dacă nu vreau să merg să alerg la maraton. Din păcate, din punctul ăsta de vedere sunt foarte leneşă. Nu reuşesc să mă mobilizez să merg să fac sport, nu am răbdare. Dacă mă pui să alerg în parc sau pe bandă sau să fac exerciţii la sală, nu am răbdare. Dacă mă pui acasă la treburile casnice, nu am nicio problemă, acolo nu mi-e lene ", declara ea pentru Focus Magazin de la Prima Tv.

Crina Abrudan arată demenţial în costum de baie
Crina Abrudan arată demenţial în costum de baie

Crina Abrudan s-a retras din lumina reflectoarelor, de aproape trei ani, dar asta nu o face să aibă mai puțină grijă de ea. Merge la saloanele de înfrumuseţare şi a studiat designul interior pentru a-ţi pregăti o nouă carieră.

image
image
image
image
image
image
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net