O mai ţii minte pe Miki de la K-pital? S-a reinventat şi are concerte pe bandă rulantă

Ultima actualizare:

    Miki, în anul 2000
Miki, în anul 2000

Miki de la K-pital a făcut senzaţie în topurile româneşti, la sfârşitul anilor ’90, cu piese precum "Nu poţi să stai deoparte”, "Alerg” sau “Iubirea mea”. Solista a preferat însă, în ultimii zece ani, să stea departe de televiziuni şi ne-a povestit recent despre planurile ei de viitor. Are mulţi aşi în mânecă.

Mihaela Rodica Marinache sau Miki (44 de ani), aşa cum este cunoscută în showbiz –ul românesc, nu a renunţat niciodată la pasiunea pentru muzică şi cântă în continuare. Recent, la petrecerea “OK! România”, solista a afişat o imagine total schimbată, fiind de nerecunoscut. Avea părul creţ şi o rochie de prinţesă, iar ţinuta nu amintea cu nimic de salopetele hip-hop cu care apărea în videoclipuri. Am revăzut-o pe solistă luni, 27 noiembrie, la lansarea albumului Anastasiei Lazariuc şi am vrut să aflăm care sunt noutăţile din viaţa ei.


    Miki de la K-pital a uimit pe toată lumea cu look-ul ei afro, afişat la petrecerea OK!Foto: Dorin Constanda
Miki de la K-pital a uimit pe toată lumea cu look-ul ei afro, afişat la petrecerea OK!Foto: Dorin Constanda

“Am vrut să fac o schimbare de imagine şi să trec treptat prin asta. Schimbările se fac treptat, pas cu pas, nu peste noapte, pentru ca lumea să se obişnuiască. Am multe evenimente private, pe 5 decembrie o să am concert la Temple Pub, cu pianistul Puiu Pascu, unde voi cânta piese evergreen şi jazz. Pe 11 decembrie voi cânta la Beraria H, în spectacolul <Bucurie cu o jucărie>, alături de Florin Ristei şi trupa Freestay. Intrarea se face cu o jucărie pe care o laşi la intrare. Pe 23 decembrie voi avea concert la Hard Rock Cafe, unde voi cânta colinde cu Dan Lăzărică. De Revelion voi fi la Palatul Stirbey, în Buftea, alături de trupa mea”, ne-a povestit solista.


    Miki şi Răzvan sunt de 15 ani împreunăFoto: Arhivă personală
Miki şi Răzvan sunt de 15 ani împreunăFoto: Arhivă personală

Miki ne-a mai povestit că în timpul liber se întâlneşte cu prietenii, pictează, are patru căţei şi o pisică, dar şi guguştiuci. “Pictez, dar tablourile le-am împăţit în familie. Nu-mi place să apar des la televizor, îmi văd de treaba mea. Fac piese noi, am evenimente, repetiţii”. Cât despre starea civilă, Miki ne-a spus că nu tânjeşte să fie mireasă. “Iubitul meu (n.r. Răzvan Constantinescu) m-a cerut din primul an, dar n-am facut acte, suntem de 15 ani împreună. Un act, o hârtie, nu ne leagă mai mult”, a încheiat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net