O mai ţii minte pe Nicola? Iată cum arată acum. Este de nerecunoscut!

Nicola a participat la Eurovision în anul 2003, iar din anul 2007 a apărut din ce în ce mai rar pe micul ecran
Nicola a participat la Eurovision în anul 2003, iar din anul 2007 a apărut din ce în ce mai rar pe micul ecran

Nicoleta Alexandru (51 de ani), cunoscută sub numele de scenă Nicola a făcut furori în urmă cu mai bine de 10 ani datorită cântecelor sale şi a vocii inconfundabile, iar primii paşi în muzică i-a făcut începând cu anul 1985. A participat la festivaluri numeroase, dar a decis să se retragă din viaţa publică, pentru a se concentra asupra proiectelor persoanale. Iată cum arată acum Nicola!

Nicola a făcut furori ani la rând cu melodiile sale, iar în anii 2000 era o prezenţă constantă a festivalurilor. Iată cum arată astăzi cea care umplea sălile de concerte în urmă cu u deceniu. 

Carieră Nicola 

În 1988 îşi începe cariera alături de trupa sibiană Riff sub numele de Nicoleta Nicola şi participă la mai multe festivaluri muzicale din ţară. În 1992 participă la selecţia concursului Eurovision cu piesa "Balerina". În 1995 susţine concerte la Cannes, Monaco şi în mai multe oraşe din Elveţia. În 1999 apare primul ei Single "Cu tălpile goale" produs de Media Pro Music cu ajutorul proiectului Propaganda Pro FM al lui Andrei Gheorghe. Single-ul "Cu tălpile goale" beneficiază de foarte multe difuzări pe posturile Radio Pro FM, Radio Contact, Radio 21, Radio România, etc.) şi pe posturile TV din România dela acea vreme (Pro TV, Atomic TV, TVR, Tele 7 abc).

Aşa arăta Nicola în vremea în care a lansat hitul "De mă vei chema"
Aşa arăta Nicola în vremea în care a lansat hitul "De mă vei chema"

Pe 1 martie 2003, după un succes imens cu piesa sa "Don't break my heart", Nicola câştigă selecţia naţională la Eurovision Song Contest de la Riga, capitala Republicii Letonia. Se califică pe locul 10.

În acelaşi an lansează cel de-al patrulea său material discografic : "Best of Nicola" care va lua şi Discul de platină după numărul de exemplare vândute. Câştigă premiul "Cea mai bună voce feminină" la premiile TV K Lumea.

Nicola a continuat să aibă grijă de cei trei copii şi a apărut din ce în ce mai rar pe sticlă. Iată cum arată astăzi cea a căror versuri erau fredonate de mii de oameni în rumă cu mai bine de un deceniu.

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
FotoJet jpg
cub mircea baniciu png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
Catalin Botezatu png
bunic Flickr.com Candice Pdx
image
image
image
image
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg