O moldoveancă e noua prezentatoare de la Canal 33

Ultima actualizare:

    Rusanda Davideanu este pasionată de lectură
Rusanda Davideanu este pasionată de lectură

Emisiunea "În culise", care a debutat pe 9 ianuarie 2019 la Canal 33, revine pe 22 ianuarie în grila postului, păstrându-și ziua și ora de difuzare (miercurea de la ora 17.00). În locul actriţei Simona Muscă vine Rusanda Davideanu, o tânără născută în Republica Moldova care s-a remarcat până acum prin diverse acţiuni.

Rusanda Davideanu publică prima ei carte de poezii la 18 ani, la Chişinău, iar un an mai târziu pleacă la Bucureşti pentru a studia la Facultatea de Jurnalism & Științele comunicării.

În 2010, împreună cu Ionela Costachi, lansează campania socio-culturală ”Citesc, deci sunt sexy!”, care este și acum una dintre cele mai mari campanii de promovare a lecturii din România și R. Moldova. În 2012 lansează o geantă pentru femeia care citește: invenție unică în lume și înregistrată, care îi aduce multe premii pentru creativitate şi inovaţie. În 2016 este nominalizată pentru premiul ”Femeia Anului” (Revista Avantaje), categoria Antreprenoriat. Tot în 2016 este invitată să susțină primul TEDx Talk despre antreprenoriat și inovație la TEDxCluj. În 2019 începe seria de emisiuni online despre cărți, localuri & oameni ”Booking night cu Rusanda”, iar anul 2020 i-a adus propunerea de a face parte din echipa Canal 33.

”Cu multă bucurie am acceptat invitația celor de la Canal 33 de a face parte din echipa lor. Formatul «În Culise» este unul de suflet pentru mine după ce Simona Muscă m-a invitat în emisiunea ei anul trecut și am trăit alături de ea această experiență deosebită. Promit solemn să îi fac cinste formatului cu oameni de valoare și subiecte de interes pentru o generație în continuă schimbare, care încă își caută modelele demne de urmat”, spune Rusanda. 

image
image
image
image
image
image
al pacino scarface jpeg
theo rose insarcinata (1) jpg
Echipa TBoys cu Krissa si Rikardo jpg
Bucuresti FOTO Shutterstock
Oana Roman jpg
cub connect r png