O moldoveanc─â e noua prezentatoare de la Canal 33

image
Rusanda Davideanu este pasionat─â de lectur─â

Emisiunea "În culise", care a debutat pe 9 ianuarie 2019 la Canal 33, revine pe 22 ianuarie în grila postului, păstrându-și ziua și ora de difuzare (miercurea de la ora 17.00). În locul actriţei Simona Muscă vine Rusanda Davideanu, o tânără născută în Republica Moldova care s-a remarcat până acum prin diverse acţiuni.

Rusanda Davideanu public─â prima ei carte de poezii la 18 ani, la Chi┼čin─âu, iar un an mai t├órziu pleac─â la Bucure┼čti pentru a studia la Facultatea de Jurnalism & ╚śtiin╚Ťele comunic─ârii.

├Än 2010, ├«mpreun─â cu Ionela Costachi, lanseaz─â campania socio-cultural─â ÔÇŁCitesc, deci sunt sexy!ÔÇŁ, care este ╚Öi acum una dintre cele mai mari campanii de promovare a lecturii din Rom├ónia ╚Öi R. Moldova. ├Än 2012 lanseaz─â o geant─â pentru femeia care cite╚Öte: inven╚Ťie unic─â ├«n lume ╚Öi ├«nregistrat─â, care ├«i aduce multe premii pentru creativitate ┼či inova┼úie. ├Än 2016 este nominalizat─â pentru premiul ÔÇŁFemeia AnuluiÔÇŁ (Revista Avantaje), categoria Antreprenoriat. Tot ├«n 2016 este invitat─â s─â sus╚Ťin─â primul TEDx Talk despre antreprenoriat ╚Öi inova╚Ťie la TEDxCluj. ├Än 2019 ├«ncepe seria de emisiuni online despre c─âr╚Ťi, localuri & oameni ÔÇŁBooking night cu RusandaÔÇŁ, iar anul 2020 i-a adus propunerea de a face parte din echipa Canal 33.

ÔÇŁCu mult─â bucurie am acceptat invita╚Ťia celor de la Canal 33 de a face parte din echipa lor. Formatul ┬ź├Än Culise┬╗ este unul de suflet pentru mine dup─â ce Simona Musc─â m-a invitat ├«n emisiunea ei anul trecut ╚Öi am tr─âit al─âturi de ea aceast─â experien╚Ť─â deosebit─â. Promit solemn s─â ├«i fac cinste formatului cu oameni de valoare ╚Öi subiecte de interes pentru o genera╚Ťie ├«n continu─â schimbare, care ├«nc─â ├«╚Öi caut─â modelele demne de urmatÔÇŁ, spune Rusanda. 

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
Lucile Randon
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg