O nouă plecare de la Antena Stars. Cine îi va lua locul

simeon stalpnicul png
Cornel MoraruFoto Instagram

Un alt prezentator tv este pe lista plecărilor de la Antena Stars. Contactat de Clcik! a preferat să nu comenteze aceste informații. Locul lui va fi ocupat de un artist foarte cunoscut din România.

Vj Raru, cu numele real Cornel Moraru, va părăsi platoul de televiziune Antena Stars, iar locul îi va fi ocupat de Andrei Ștefănescu care va face echipă cu Nasrin Ameri, dar și de asistenta tv Toxana Nicolae.

Andrei Ștefănescu a mărturisit că are emoții, însă își dorea foarte mult să modereze o emisiune live, vede acest lucru ca fiind un pas important în cariera lui.

simeon stalpnicul png
Vj RaruFoto Facebook

”Dorința de a face o emisiune live a fost una foarte mare, mi se pare un bun exercițiu, un pas înainte în carieră. Nu este ușor să fii în direct, pentru că trebuie să fii natural, spontan, dar în același timp să ai și grijă ce spui. Mă bucur foarte mult să fac parte din familia Antena Stars, eu simt de mult timp că fac parte din această familie.

Am fost foarte bucuros pentru că am simțit că oamenii au încredere în mine că pot face o treabă bună. Am fost și prudent pentru că un matinal de weekend este o mare responsabilitate, mai ales pentru noi, artiștii care avem multe evenimente la sfârșit de săptămână”, a declarat Andrei Ștefănescu.

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
cub alexandru arsinel png
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
roxana dobre si florin salam
cub laurette png
cub alexandru arsinel png
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg