O pipăiau să vadă dacă are silicoane!

În 2002, solista, a făcut figuraţie  într-un film de Hollywood
În 2002, solista, a făcut figuraţie într-un film de Hollywood

Elena Pădure, artista de muzică populară care a jucat în celebrul film “Cold Mountain” (2004), alături de Nicole Kidman, a bifat recent 40 de ani de carieră. Artista e cunoscută şi ca interpreta cu cei mai mari sâni naturali. Aceasta a povestit că i s-a întâmplat deseori să fie pipăită, pentru ca lumea să se convingă dacă are sau nu silicoane.

Elena Pădure (66 de ani) a fost o femeie frumoasă la viaţa ei. Şi este şi acum. A făcut furori cu vocea în muzica populară, dar bărbaţii au admirat-o şi pentru bustul ei generos. De aceea, Elena e supranumită artista cu cel mai mari sâni din muzica populară. A fost fericită că nu a trebuit să-şi mărească bustul dar, pe de altă parte, a recunoscut că a avut şi neplăceri, în special dureri de spate. Tocmai de aceea, nu înţelege de ce multe tinere aleg să-şi pună silicoane gigant. 

„Când văd atâtea fete care îşi pun sâni aşa mari… Nu le înţeleg pe cele care îşi pun silicoane, ele nu ştiu ce le aşteaptă mai încolo. Poţi avea probleme cu spatele, cum am şi eu. Sânii mari nu sunt uşori, mă doare foarte tare coloana. În plus, mi-e şi greu să dansez, e dificil să te mişti când ai sânii aşa mari”, a declarat Elena Pădure, în exclusivitate pentru Click!

Elena Pădure: «Eu sunt naturală, de la ţară»

De-a lungul carierei, i s-a întâmplat de multe să fie pipăită pe sâni, nu de alta, dar să se ştie dacă sunt sau nu naturali. “Eram în SUA, la o petrecere, şi mă invitase cineva la dans. Am observat că cel care mă invitase să dansăm se apropia insistent de mine şi mă strângea foarte tare, încât l-am întrebat de ce face asta. Mi-a răspuns că a vrut să vadă dacă scârţâie. Nu am înţeles ce vrea să spună şi atunci a explicat că ţinea morţiş să ştie dacă am silicoane. Pe vremea aceea, în ’99, habar nu aveam de aşa ceva şi i-am spus: «Eu sunt naturală, de la ţară. Sunt ţărancă sănătoasă, nu cu silicoane»”, a povestit interpreta.

Cântă în şase limbi străine

A văzut-o îndeaproape  pe Nicole Kidman
A văzut-o îndeaproape pe Nicole Kidman

Elena Pădure este originară din judeţul Suceava, dar s-a stabilit la Braşov în anul 1983. Ca artist profesionist a debutat în cadrul ansamblului “Rapsodia Dunării”, din Galaţi. Odată ajunsă în oraşul de la poalele Tâmpei, Elena s-a angajat la ONT Carpaţi, ca solist al cramei “Cerbul Carpatin”. După zece ani, s-a transferat în cadrul orchestrei Mioriţa din Braşov, unde a lucrat din 1990 şi până în 1994. Elena nu este o simplă solista de folclor: vocea o ajută să cuprindă o arie mai amplă. “În repertoriul meu se regăsesc şi canţonete italiene, romanţe, tango-uri”, spune ea. Cântă în ebraică, idiş, rusă, greacă, maghiară şi, evident, română. A colindat lumea şi a avut spectacole prin America, Israel (unde a stat doi ani), Cipru, Franţa, Olanda şi Italia.

A primit doar 250 $ pentru apariţia în filmul «Cold Mountain»

În tinereţe, Elena Pădure  era o femeie atrăgătoare
În tinereţe, Elena Pădure era o femeie atrăgătoare

În urmă cu 14 ani, Elena Pădure a avut norocul să fie selectată pentru a face figuraţie într-un film cu staruri de la Hollywood. Interpreta a apărut în «Cold Mountain», alături de Nicole Kidman şi Jude Law. Filmările au avut loc în anul 2002 şi în România, în apropiere de Zărneşti. Pentru apariţia în film, Elena Pădure a primit 250 de dolari. «Mi-a plăcut enorm de Nicole Kidman. Este atât de suavă! Şi are un ten ca de porţelan», îşi aminteşte artista. 


    A văzut-o îndeaproape  pe Nicole Kidman
A văzut-o îndeaproape pe Nicole Kidman

Chiar dacă n-a apucat să schimbe nici măcar câteva vorbe cu încântătoarea australiancă, s-a conversat, în schimb, cu părinţii regizorului Anthony Minghella, care s-au arătat încântaţi de împrejurimile Braşovului. Elena Pădure a avut cuvinte de laudă şi pentru Jude Law. Artista spune că acesta a fost amabil cu toată lumea şi curtenitor cu tinerele românce, care au făcut figuraţie pentru corul bisericii.

«Ţin minte că scena în care el ieşea din biserică cu un porumbel în mână a fost cu peripeţii. Porumbelul, în loc să se înalţe spre cer, s-a întors în biserică şi abia după câteva ore au reuşit să-l prindă. La final, s-a organizat o petrecere la un restaurant din Poiană. A fost foarte bine, mai ales că le-am cântat câte ceva», a declarat artista.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg