O recuno┼čti? De c├ónd e singur─â pozeaz─â mai provocator ca niciodat─â

simeon stalpnicul png
Elena B─âsescu ne-a ar─âtat pe l├óng─â abdomenul plin de "p─âtr─â┼úele" ┼či bronzul demn de invidiatfoto: arhiva personal─â

"Recital" de fotografii ├«n costum de baie! Asta le ofer─â mezina fostului ┼čef de stat celor care pu┼úin peste 2000 de persoane care ├«i urm─âresc activitatea pe contul de Instagram. De c├ónd a divor┼úat de Syda, Elana B─âsescu ne arat─â tot ce vedea fostul so┼ú ├«n intimitate. P─âtre┼úele pe abdomen ┼či picioare tonifiate, acum bine puse ├«n valoare de un bronz f─âr─â cusur, sunt atuurile cu are bruneta, mam─â a doi copii, nu ar avea cum s─â treac─â neobservat─â. De c├ónd a ├«nceput vara, Elena nu a ratat vreun weekened pe litoral, unde a semnat condica la Mamaia.

Elena B─âsescu (37 de ani) a dat litoralul rom├ónesc pe o vacan┼ú─â la Marea Mediteran─â, unde se afl─â de c├óteva zile. Chiar dac─â este departe de cas─â, focoasa brunet─â nu a uitat de manifest─ârile care au loc an de an la Constan┼úa de Ziua Marinei (15 august) ┼či le-a trimis prietenilor virtuali o imagine cu ea ├«n care pu┼úini au recunoscut-o. 

simeon stalpnicul png
Elena Băsescu se află în vacanţă la Marea Mediterană foto: arhiva personală

Cu o sapc─â de marinar pe cap, c─â doar ┼čtie cum s─â pozeze de la celebrul s─âu tat─â, fostul pre┼čedinte Traian B─âsescu, ┼či cu ochelari de soare care ├«i acopereau bine chipul, Elena ┼či-a salutat admiratorii, care au remarcat c├ót de bine arat─â. De┼či a sl─âbit mult dup─â divor┼úul de Bogdan Ionescu (Syda), Elena B─âsescu are grij─â s─â trag─â tare la sal─â, iar rezultatele ni le arat─â printr-o serie de imagini fierbin┼úi ├«n costum de baie. Bruneta este mai sexy ca niciodat─â ┼či pozeaz─â f─âr─â emo┼úii, ├«ncrez─âtoare ├«n formele pe care le-a c─âp─âtat ├«n sala de sport.   

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
cove si sotia in turcia JPG
regina letizia (5) jpg
valetina pelinel borcea copii jpg
carrie si boris johnson
image
image
image
image
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
valetina pelinel borcea copii jpg
jador jpeg
GrasuXXL 189 jpeg