O recunoști? Fetița Andreei Berecleanu a devenit o tânără superbă. Pozele care au cucerit Internetul

Eva Zaharescu are 19 ani şi moşteneşte frumuseţea mamei sale  jpeg
Eva Zaharescu are 19 ani şi moşteneşte frumuseţea mamei sale Foto Arhivă personală

Fosta știrista de la Antena 1 este o mămică fericită și tare mândră de Petru și de Eva Zaharescu, cei doi copii ai ei, pe care îi adoră. Zilele trecute, Andreea Berecleanu a postat pe conturile sociale un mesaj de suflet, pentru fiica ei, dar și o fotografie cu Eva, care pare copia ei la indigo. La 19 ani, Eva este o frumusețe de fată.

Andreea Berecleanu (45 de ani) este mult mai activă pe rețelele sociale, în ultima vreme, și publică numeroase fotografii cu cei doi copii ai ei. “Doarme mai mult dimineața, mai ales în perioada asta. Și când se trezește din somn, are trăsături de fetiță, odihnită și pusă pe glume. Ieri, la masă de prânz, i-am surprins exact această liniște. Și am rugat-o să privească fix în camera telefonului, ca și cum m-ar privi pe mine. M-a ascultat, deși îi era atât de foame și de poftă de tot ce era bun pe masă. Și am surprins față de aproape 19 ani, dar cu sufletul fetiței mele. Un dar neprețuit în ziua de Paști. Mulțumesc, Eva”, a scris Andreea Berecleanu, în dreptul pozei cu Eva.

image
Foto Arhivă personală

Andreea a povestit adesea despre fiica ei, care învață foarte bine: “Am hotărât împreună, de comun acord, în clasa a şasea am mutat-o pe Eva din sistemul de stat în sistemul privat. În ultimii doi ani de liceu am hotărât că este mai bine că ea să fie îndrumată de către profesorii din Marea Britanie. Ultimii doi ani de liceu o să îi facă acolo pentru că oricum acolo va urma Universitatea. Vorbeşte foarte bine limba engleză. Eva este foarte responsabilă, este matură. Sper că Londra să o ajute să descopere altfel de lumi, altfel de oameni”, menționa Andreea Berecleanu, în urmă cu doi ani, într-o emisiune de la Antena Stars.

Fiica vedetei s-a transformat între timp într-o tânăra foarte atrăgătoare, care a prins și câteva contracte de model. Evei îi place să pozeze, ba chiar a apărut și în câteva campanii de publicitate: "Tânăra este extrem de frumoasă, iar Andreea Berecleanu este foarte mândră de fiica ei. Pozează mereu pentru rețelele sociale și poartă haine noi și colorate. Este un adevărat model profesionist și toată lumea i-a remarcat frumusețea", ne-au spus surse apropiatei fostei stiriste de la Antena 1. 

image
Andreea Berecleanu alături de fiica sa, Eva
image
Eva va urma cursurile unei facultăţi din Marea Britanie
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
surorile gabor webp
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
livia graur familie jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
familia regala jpg
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg