O regizoare de 17 ani duce la Cannes un film românesc

simeon stalpnicul png
Irina Octavia Andronic (în negru), mândră de proiectul ei

Emoții mari pentru echipa peliculei de scurtmetraj "Not Guilty". În perioada 21- 28 mai, la Short Film Corner, din cadrul Festivalului de la Cannes, va avea loc proiecția oficială a acestui filmul românesc.

"Not Guilty" a primit deja recenții pozitive la premiera de la București, iar echipa formată din producătorul filmului Bogdan Alexe și regizorul Irina Octavia Andronic așteaptă cu nerăbdare proiecția care va avea loc pe 26 mai, la sala Palais G, de la Cannes. „Pentru mine, Festivalul de la Cannes înseamnă un început de drum și o oportunitate de a cunoaște persoane din industrie din toate colțurile lumii. E o oportunitate de a deschide o nouă portiță pentru industria noastră de film'", spune tânără regizoare Irina Octavia Andronic. „Este un privilegiu să particip pentru a două oară în carieră mea la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, deoarece îmi doresc să aduc în față dumneavoastră pasiunea pentru ceea ce îmi place să fac respectiv, producția de film și susținerea permanență a noii generații de cinefili români”, declară Bogdan Alexe, producătorul filmului.

simeon stalpnicul png
Regizoarea, în dialog cu actorii din distribuție

Irina Octavia Andronic (17 ani ) este elevă la un colegiu de artă din Londra, deja admisă la Universitatea Met Film School. De câțiva ani, pasiunea sa pentru film s-a concretizat într-un CV artistic de invidiat. A deținut roluri principale în două dintre cele trei lung-metraje produse de Studioul Experimental "TABĂRA DE FILM", în care a dat replică unor actori reputați. Preocuparea sa pentru regie a făcut să se alăture echipei de realizatori condusă de Bogdan Alexe, care a produs ultimul film al studioului-„La limită”, distins cu Marele Premiu la Festivalul Internațional PROPATRIA, care a avut loc în această toamnă la Roma. La același eveniment, pelicula „NOT GUILTY” a fost prezentat în premieră absolută, fiind distins cu unul dintre cele patru Premii de Excelență ale festivalului. Filmul a mai obținut și primul loc în competiția națională de arte ISA (Independent Schools Association). În distribuție îi regăsim pe: Marius Bodochi, Dan Tomescu, Bogdan Mihai Brumă, Nicolas Catianis Jr, Dan Profir, Ioana Vivisenco, Filip Popă, Ștefan Mihai, Alexandru Rusu.

simeon stalpnicul png
Acesta este afișul filmului
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
florin zalomir
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
kate middleton
comisia europeana
Submarinul K-219 / Foto National Archives via Yahoo News
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png