Oana Andoni a devenit mamă pentru a doua oară. A născut o fetiţă de nota 10

Ultima actualizare:

    Oana Andoni a devenit mamă a doua oară în această dimineaţăfoto: Pro Tv
Oana Andoni a devenit mamă a doua oară în această dimineaţăfoto: Pro Tv

Oana Andoni, prezentatoarea Știrilor PRO TV de la ora 19:00, din weekend, a devenit mamă pentru a doua oară. Marţi (8 octombrie), ea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă care a primit din partea medicilor nota zece la naștere.

Venirea pe lume a celui de-al doilea copil a fost o adevărată bucurie pentru Oana și soțul ei. ”Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât eu, cât și soțul meu ne-am dorit ca familia noastră să se mărească”, povestea Oana Andoni în urmă cu câteva luni, imediat după ce a aflat că este însărcinată.

Emoționată și extrem de fericită, Oana Andoni a declarat imediat după naștere că abia așteaptă să ajungă acasă, unde este şi fiica ei cea mare:

”Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru încă o minune, o binecuvântare în viața noastră. Mulțumesc doamnei doctor Roxana Constantin, un om deosebit care mi-a fost alături pe parcursul întregului drum, așa cum s-a întâmplat și la prima sarcină. Așteptăm să mergem cât mai repede acasă, unde sora mai mare este nerăbdătoare să începem o viață nouă în formulă completă”, a mărturisit proaspăta mămică.

Oana Andoni mai are o fetiţă, Erica 

În 2013, într-un interviu acordat revistei ProTV Magazin, ştirista a dezvăluit cum a schimbat-o venirea pe lume a fetiţei sale Erica și l-a descris pe partenerul ei de viață. "E un miracol pe care îl trăiesc la o intensitate din ce în ce mai mare cu fiecare zi ce trece. E o fericire care nu poate fi egalată de nimic", spunea Oana Andoni despre experiența de mamă, în timp ce pe Erica a caracterizat-o că fiind "o minune de copil. E veselă, curioasă, vorbăreață, curajoasă, cântă, dansează, tratează cu multă seriozitate tot ceea ce face chiar dacă e vorba doar de joacă. Ne luminează viața. Datorită ei, orice zi e cu soare pentru noi. Seamănă cu amândoi", completa Oana.

Despre tatăl copiilor oanei Andoni nu se ştiu prea multe, dar ştirista spune că este un om pe care se poate baza. "Este un partener de nădejde. Prin tot ceea ce face, îmi confirmă mereu că am făcut alegerea bună. Îi admir consecvenţa, responsabilitatea, sensibilitatea şi bucuria de a fi soţ şi tata", mai spunea prezentatoarea.

Citeşte şi:

Oana Andoni îi ţine locul Andreei Esca chiar dacă are probleme de sănătate! Cum a apărut la jurnal

Doar ele o «bat» pe Esca la decolteu! Ştiristele cu cei mai mari sâni naturali

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net