Oana Cârmaciu, despre cel mai greu moment de la filmările pentru Sacrificiul: ”Am sfârșit plângând”

image
Oana Cârmaciu, în serialul Sacrificiul de la Antena 1

Oana Cârmaciu este protagonista serialului Sacrificiul, care va debuta luna aceasta la Antena 1, începând din 11 și 12 septembrie, de la ora 20.00. Absolventă a U.N.A.T.C., Oana nu este la prima întâlnire cu platourile de filmare. Ea este personajul principal din ultimele videoclipuri ale lui Carla’s Dreams, iar până acum a făcut parte din distribuţia producţiilor „Umbre”, „Tudo” și „Atletico Textila”.

Contactată de reporterii Click!, Oana a dezvăluit că există zile în care stă şi 12 ore pe platoul de filmare. Protagonista susține că are niște colegi minunați, de la care are mereu de învățat.

 • Click!: Cât de mult te asemeni cu Ioana, personajul pe care îl vei juca în serialul ”Sacrificiul”?

Oana Cârmaciu: Există asemănări între mine şi Ioana, chiar multe aş zice. Amândouă suntem perfecţioniste (şi asta nu ştiu dacă e mereu un avantaj), încăpăţânate, responsabile, însă uneori acţiunile noastre sunt foarte impulsive sau necugetate, uneori imprevizile, suntem introvertite şi iubitoare. Mai sunt şi altele, însă vă invit să le descoperiţi pe parcursul zilelor de miercuri şi joi, de la 20:00, la Antena 1.

 • Ce reprezintă acest rol pentru tine?

Rolul Ioanei reprezintă pentru mine ocazia de a-mi descoperi „faţetele” de care nu sunt conştientă încă. Fac asta alături de actori minunaţi, care mă ajută şi ma asistă în acest proces, iar pentru asta le mulţumesc.

 • Care este povestea care te-a adus la casting?

Pentru castinguri, de obicei, totul începe cam la fel. M-a sunat Domnica, directorul de casting şi mi-a spus că se caută doi actori tineri, o fată şi un băiat, pentru rolurile principale într-un nou serial. Astea au fost singurele informaţii pe care le-am primit. A urmat castingul, care a durat trei zile, la finalul cărora am aflat cu mare bucurie că am fost aleşi eu şi Denis.

 • Ce consideri că te-a recomandat să obții rolul principal în această producție? Ce ai avut tu și nu au avut ceilalți oameni care au fost la casting?

Nu cred că se pune probleme despre ce am avut eu şi n-au avut alţii. De obicei, la un casting, producătorul şi regizorul caută o anumită tipologie, apoi contează foarte mult cât de bine se potrivesc protagonisţii, atât fizic, cât şi profesional. E un pachet, un întreg care se caută.

 • Prin ce schimbări a trebuit să treci pentru acest rol?

Schimbările au fost doar de natură interioară. Practic, am intrat într-o relaţie de lungă durată cu personajul meu, Ioana pe care îl construiesc şi care mă construieşte zilnic. Este un proces în plină desfăşurare care, ca orice relaţie sănătoasă, presupune încredere, timp şi muncă. Multă muncă! Dar e atât de frumos să munceşti la ceva care-ţi place!

 • Cu ce actori te înțelegi cel mai bine pe platourile de filmare?

Am mai spus că am colegi minunaţi? Chiar sunt! Fiecare vine cu un plus de energie si creativitate. Sunt oameni deosebiţi, oameni de la care ai mereu de învăţat. Nu-i de ici de acolo să fii partener de platou cu marii actori din distribuţia Sacrificiul. Fiecare mă surprinde cu câte ceva sau mă învaţă ceva nou. Sunt mulţi şi foarte diferiţi.

 • Până acum, care a fost cel mai dificilă secvență pe care a trebuit să o filmezi?

Nu a fost o secvenţă, s-a întâmplat la repetiţii. Repetam o secvenţă în care eu trebuia să-i spun tatălui meu, Relu (personaj interpretat de către Marian Râlea), că nu a fost acolo când am avut nevoie de el şi de sfaturile lui. M-am uitat trei secunde în ochii lui, am vrut să spun ceva, dar am sfârşit plângând pentru ceva timp, încât a fost nevoie să luăm o pauză de la repetiţie. Pur şi simplu am simţit că a modificat ceva în mine atunci.

 • Câte ore petreci la filmări? Cum decurge o zi normală din viața ta?

Nu există un program standard. Sunt zile în care stăm şi 12 ore pe platoul de filmare - şi atunci clar nu mai faci altceva în acea zi, dar sunt şi zile (raaare), când filmăm doar 4-5 ore. Mă trezesc cu 15 minute înainte să vină maşina să mă ia (foarte rapidă dimineaţa), ajung la filmare, mă ocup de make up şi începem repetiţiile şi filmarea.

image
Oana Cârmaciu, în serialul Sacrificiul de la Antena 1foto: Antena 1

Se lasă mai mereu cu râs, cu multe poveşti, iar seara când ajung acasă, dacă sunt norocoasă, văd un film sau citesc ceva, mănânc şi, dacă simt că mai am energie, poate reuşesc să fac şi sport. Cam aşa arată o zi din viaţa mea în ultimele luni.

 • Ești cunoscută pentru rolurile din videoclipurile Carla’s Dreams. Care sunt diferențele între a filma pentru un videoclip și a filma pentru un serial? Unde te regăsești cel mai bine?

Sunt lucruri foarte diferite. Un actor de la Teatrul Cehov din Chişinău a spus că un videoclip e ca un scurtmetraj, doar că nu există replici şi ţine doar trei minute. Atunci devine dificil să comprimi toată povestea din script într-un timp atât de scurt şi cu mijloace minime. În funcţie de videoclip, el poate fi strict legat de imagine unde aportul actorului e minim sau chiar poate arăta ca un scurt metraj. În România se întâmplă rar.

 • Recent, ai fost în vacanță în Spania. Ai reușit să te odihnești suficient vara aceasta?

Nu prea reuşesc să leg vacanţa de odihnă. Când ştiu că sunt liberă şi într-un loc nou sau într-o destinaţie care îmi place mult, mă gândesc la toate activităţile posibile şi cum as putea să mă bucur cât mai mult de locul respectiv. Deşi da, intenţia este să mă odihnesc. Probabil mă odihnesc mai bine râzând decât dormind.

 • Ce mesaj ai pentru oamenii care te vor urmări în Sacrificiul?

Urmăriţi-ne, sper ca acest serial să fie o aventură şi pentru voi, aşa cum este pentru mine!

Citește și:

Oana Zăvoranu ia în serios rolul din serialul Sacrificiul. Va purta pe micul ecran hainele create de ea

Maia Morgenstern, alături de fostul soț în Sacrificiul. ”A lucra cu Claudiu Istodor e o bucurie”

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
https  www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
cub mircea bravo png
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
63326256 403 jpg
Trupele speciale rusesti Speţnaz
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https  www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg