Oana Lis, în lacrimi «Știți cum e să trăiești fără mamă aproape toată viața?»


    Oana Lis vrea să fie mamăFOTO: Arhiva personală
Oana Lis vrea să fie mamăFOTO: Arhiva personală

Pentru unii, data de 15 august este zi de sărbătoare, dar pentru alții, nu atât de mult, ci mai degrabă un motiv de lacrimi și readuceri aminte dureroase. Oana Lis este în cazul celor care nu o țin în petreceri cu ocazia acestei zile.

Soția fostului edil al Capitalei suferă. În 15 august ar fi fost ziua mamei sale, Maria. Cu această ocazie, Oana a redactat un text în cinstea celei care i-a dat viață.

"Azi ar fi fost ziua mamei mele daca mai trăia...Maria...Eu am fost la biserică, i-am aprins o lumânare și i-am transmis un gând bun...undeva în Univers! Și am dat ceva de pomană pentru sufletul ei... Văd ca sunt discuții pe Facebook p-aici pentru că unii urează La mulți ani, alții zic că e Adormirea Maicii Domnului și poate nu se cuvine... Știți cum e să trăiești fără mamă aproape toată viața ta? E groaznic, mai ales ca fată. Eu zic că dacă îi aveți lângă voi pe cei dragi, pupați-i, iubiți-i, să-i strângeți în brațe, că Maica Domnului va aprecia asta. Nu așteptați până când e prea târziu și faceți un gest frumos pentru cei apropiați azi! Să lăsăm ura și certurile la o parte, e minunat să simți iubire și să oferi...", a scris Oana Lis pe pagina ei de Facebook.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png