Oana Lis: "M-aş apuca de videochat, dar nu încap în cameră!"

simeon stalpnicul png
Oana Lis vrea să fie mamăFOTO: Arhiva personală

De când are probleme cu alcoolul, Oana Lis a pierdut şi lupta cu kilogramele. Ca să uite de băutură, soţia fostului edil a fost sfătuită să-şi găsească un loc de muncă şi a încercat să vadă ce i se potriveşte. Primul pas a fost să se oprească la shaorma.

Oana Lis a ajuns la nutriţionist. Îngrijorată că medicii i-au spus că ar putea avea în viitor probleme cardiace, soţia fostului primar general a încercat să slăbească, far nu se poate abţine de la mâncare. Blonda a mărturisit că ar vrea să-şi deschidă un restaurant de tip fast-food unde să vândă shaorma.

simeon stalpnicul png
Oana Lis se apropie de o sută de kilogramefoto: arhiva personală

"Îmi doresc să slăbesc 10 kilograme. Chiar mi-a zis o prietenă că parcă am în permanenţă un rucsac de 40 de kilograme în spate. Acum am 93, 7 kilograme şi o înălţime de 1,72 metri. Sunt o femeie grăsuţă, dar mie îmi place de mine, nu am inhibiţii. M-aş apuca de videochat, dar nu încap în cameră! Sănătatea îmi face probleme! Doctorii mă sfătuiesc să slăbesc. Şi cardiologul şi alţii. Nu vreau să ajung la 100 de kg şi să fac operaţie. Vreau să-mi cumpăr blugi şi nu găsesc numărul meu. Viorel ar trebui să mă înţeleagă, pentru că şi el a fost gras. A avut 160 de kilograme!", a mărturisit Oana Lis la Antena 1.  

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
laura cosoi png
IMG 0810 jpg
BeFunky collage (34) jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp