Oana Lis, panică în bucătărie: "Era să sărim în aer. Nu am folosit aragazul până să înceapă pandemia"

Ultima actualizare:
În 1998, la începutul relației
În 1998, la începutul relației

Oana Lis a spălat, a gătit foarte mult și a avut grijă de Viorel(76 de ani), soțul ei. Însă a avut parte și de clipe de coșmar, după ce a pus aragazul în funcțiune. Din cauza unei probleme tehnice la țeava de gaze, soții Lis au fost în pericol: "Nu am dormit două nopți, am făcut atac de panică", ne-a spus Oana Lis (41 de ani).

Perioada izolării a fost una cu peripeții pentru Oana Lis. Învățată să ia masa în oraș, alături de prietene, nevasta fostului edil al Capitalei s-a văzut nevoită să învețe să gătească, să folosească aragazul, iar cuptorul nu l-a mai ținut pe post de dulap pentru cosmetice. Însă, după ce a învățat să aprindă mașina de gătit, soții Lis au fost martorii unei mega sperieturi care le-a transformat noaptea în calvar.

"De când m-am mutat cu Viorel, am mâncat în oraș sau am comandat"

Oana are un cabinet de psihologie
Oana are un cabinet de psihologie

"Am gătit foarte mult, am spălat. Am învățat să gătesc, însă asta s-a lăsat la început cu o mare sperietură. Eu nu am folosit aragazul până să înceapă pandemia. De când m-am mutat cu Viorel, am mâncat în oraș sau am comandat. Într-o noapte am depistat o scurgere de gaze, din cauza racordului legat prost. A început să miroasă puternic și era cât pe ce să sară blocul în aer. M-am speriat, am făcut atac de panică. Două nopți nu am dormit. Cu ocazia asta am făcut curat în cuptor, era plin de cutii cu machiaje", ne-a spus Oana.

În prima lună a gătit foarte mult, de la omlete, până la tocănițe, apoi a reînceput să comande de la restaurante. A reușit să slăbească, pentru că acum a stat mai mult conectată la activitățile profesionale.

Oana Lis lucrează ca psiholog și psihoterapeut integrativ


    Oana are un cabinet de psihologiefoto: arhivă personală
Oana are un cabinet de psihologiefoto: arhivă personală

 "Am și slabit, am mâncat multe salate. Înainte mă îngrașasem pentru că ieșeam des cu prietenele în oraș. Acum am mâncat mai puțin, am făcut terapii cu oamenii pentru că intraseră într-o paranoia urâtă. Am reușit să cresc profesional și nu mai sunt doar psiholog, ci și psihoterapeut integrativ. Am fost ocupată, ca să zic așa. Mi-am facut un canal de Youtube. De Viorel a fost mai greu, pentru că el era obișnuit să pună bilete, să meargă la păcănele. Dar și el a descoperit filmele și nu s-a mai plictisit. Nu s-a simțit prea bine, însă. De două ori i s-a făcut rău și ne-am descurcat greu având în vedere situația din spitale", ne-a mai spus Oana.

Oana și Viorel Lis s-au căsătorit acum 9 ani
Oana și Viorel Lis s-au căsătorit acum 9 ani

Oana Lis nu a renunțat la ideea de a adopta un copil

Viorel Lis a dus dorul păcănelelor
Viorel Lis a dus dorul păcănelelor

Dacă până acum s-a concentrat pe alte activități care nu aveau în prim-plan întregirea unei familii, iată că, după o relație de aproape 22 de ani cu fostul edil al Capitalei, Oana a înțeles ce rol important ar avea un copil în viața ei. În urmă cu câteva luni, după mai multe discuții, a decis să adopte un copilaș. S-a interesat care este procedura, a fost la un centru și urma să depună actele penteu adopție. Însă, pandemia i-a stricat total planurile. Acum, când regulile s-au mai relaxat, Oana se ocupă de înaintarea dosarului și de pregătirea camerei copilașului. "Am vorbit cu Viorel și am stabilit deja ce cameră îi pregătesc copilului. Viorel a renunțat la camera lui și va dormi în sufragerie. Gestul ăsta m-a impresionat. Eu trebuie să fac un curs de șase luni în care învăț cum să mă comport cu copilașul, conform vârstei, cum să îl integrez în familie, cum să ne implicăm emoțional, afectiv, apoi voi primi un certificat", a mărturisit ea. Oana nu va alege copilul în functie de sex, ci de conexiunea pe care o va avea atunci când îl va vedea. Se rezumă doar la un copil, însă dacă ar fi fost mai tânără cu siguranță ar fi adoptat mai mulți.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net