Oana Lis s-a costumat și l-a dus pe Viorel la o petrecere de Halloween! Cum arată cei doi

Ultima actualizare:

    Oana și Viorel Lis au sărbătorit împreună Halloween-ulFoto: Facebook
Oana și Viorel Lis au sărbătorit împreună Halloween-ulFoto: Facebook

Cine s-ar fi gândit că Viorel Lis este adeptul petrecerilor de Halloween?! Și dacă el și-ar fi dorit doar o seară în oraș și acesta este motivul pentru care a participat la eveniment, partenera lui, Oana Lis, este cu siguranță o iubitoare a acestei sărbători, având în vedere că s-a pregătit temeinic înainte de a ieși din casă, cu un machiaj și un costum pe măsură.

Chiar dacă este o sărbătoare cu alte origini decât cele românești, se pare că Halloween-ul i-a acaparat încet-încet și pe unii români, chiar dacă alții sunt complet împotriva ideii de a se costuma diverse personaje pe 31 octombrie. În țara noastră există însă tot felul de petreceri tematice inspirate de sărbătoarea de Halloween, care sunt organizate încă de cum apare toamna.

Viorel Lis a ales să nu se costumeze
Viorel Lis a ales să nu se costumeze

Oana Lis este și ea una dintre iubitoarele Halloween-ului se pare, așa că l-a convins și pe partenerul ei, Viorel Lis, să participe la un eveniment închinat acestei sărbători. Și nu oriunde, ci într-un loc pe care fostul edil al Capitalei este cunoscut deja că îl îndrăgește. Cei doi soți au petrecut împreună într-un cazinou din Capitală și, deși fostul primar al Bucureștiului a preferat să vină fără costum, Oana a avut grijă să se încadreze în tematica serii. 


    Foto: Facebook
Foto: Facebook

Aceasta s-a pictat pe față și și-a pus și un accesoriu floral pe cap, deghizându-se într-un personaj inspirat din mexic, denumit „sugar skull”- scheletul de zahar. „Viorel Lis vă urează un Halloween fericit! Așa ca el!”, a scris Oana Lis în dreptul fotografiilor cu partenerul ei de viață. Internauții le-au transmis numeroase mesaje celor doi și s-au bucurat să vadă că starea de sănătate a lui Viorel Lis este una mai bună, după ce fostul edil a tot avut probleme de sănătate în ultima perioadă.

image
image
image
image
image
image
hollywood sign 1598473 1280 jpg
becali jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Monica Bârlădeanu și fratele ei, Petru  Foto Facebook
9 ion ion tiriac si sorana cirstea jpg jpeg
Simona Halep, Getty Images jpg