Oana Lis și-a vindecat toate traumele: “Am fost violată, am vrut să mă sinucid, nu mă simțeam iubită”

image
Nici Oana Lis nu se împacă prea bine cu sutienul

Oana Lis a avut un an excelent, pentru că, la 40 de ani, a reușit să devină licențiată în Psihologie. Este atât de mândră de ea, încât acum își face planuri să deschidă un cabinet. Ea a reușit să își vindece propriile traume, unele cumplite, iar acum crede că îi poate ajuta și pe alții.

Oana Lis (40 de ani) a fost mult timp certată cu membrii familiei ei. Și fratele ei, Ștefan Ungureanu, a fost pe lista neagră. Cei doi s-au împăcat însă recent.

image
Oana Lis s-a înțeles minunat cu toți colegii mai tineri

”M-am împăcat cu fratele meu. Ca să vedeți la ce e bună Psihologia asta. Ba mi-a dat și niște bani, că mi-era dator. Încerc să-i iert pe toți cei care mi-au greșit, m-au vorbit de rău. Se știu ei care. Cel mai mult m-a durut când au zis că l-am luat pe Viorel pentru bani. Nu a fost așa. Dovadă că acum când de abia avem bani de medicamente eu nu l-am lăsat.”, a declara6t Oana Lis pentru Click.ro.

Oana Lis: “Un an de zile m-am lupta cu atacurile de panică”

Tot datorită cunoștințelor acumulate, Oana Lis spune că a devenit alt om! Soția fostului primar Viorel Lis (75 de ani) ne-a mărturisit că viața ei s-a schimbat total de când a absolvit cu brio Facultatea de Psihologie. Acum Oana este gata să-și deschidă propriul cabinet.

image
Nici Oana Lis nu se împacă prea bine cu sutienul Foto: Arhivă personală

”Invit colegii din showbiz la o consultație. Știu ce-l doare pe fiecare. Să vină la terapie. Și eu am făcut terapie, am luat și medicamente cu pumnul când am fost în depresie. Un an de zile m-am luptat cu atacurile de panică. Simțeam că mor. Am vrut să mă sinucid! Nu mă simțeam iubită! Este și din cauză că am fost violată când eram mică (n.r. Oana a fost abuzată de tatăl ei), s-au adunat toate traumele din copilărie. Psihologia m-a vindecat. La 40 de ani nu mă gândeam că mai sunt în stare să fac o facultate, să mai fac ceva cu viața mea. Plângeam că nu am un copil. Acum nu cred că e un capăt de țară dacă nu ai copii. Nu mai pusesem mâna pe o carte de 10 ani”, ne-a povestit Oana Lis.

Citește și:

Oana Lis a absolvit a treia facultate la 40 de ani! “În iulie dau licența, Viorel mă ascultă la lecții!”

Oana Lis și-a dat licența la Psihologie! Ce note a luat la scris și la oral!

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
cub cristian arsinel png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
FotoJet jpg
sotie Arsinel jpg
romica tociu lacrimi 2 jpg
Soldati ucraineni elibereaza orasul Liman FOTO Twitter jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg