Oana Lis și-a vindecat toate traumele: “Am fost violată, am vrut să mă sinucid, nu mă simțeam iubită”

Ultima actualizare:
Nici Oana Lis nu se împacă prea bine cu sutienul
Nici Oana Lis nu se împacă prea bine cu sutienul

Oana Lis a avut un an excelent, pentru că, la 40 de ani, a reușit să devină licențiată în Psihologie. Este atât de mândră de ea, încât acum își face planuri să deschidă un cabinet. Ea a reușit să își vindece propriile traume, unele cumplite, iar acum crede că îi poate ajuta și pe alții.

Oana Lis (40 de ani) a fost mult timp certată cu membrii familiei ei. Și fratele ei, Ștefan Ungureanu, a fost pe lista neagră. Cei doi s-au împăcat însă recent.

Oana Lis s-a înțeles minunat cu toți colegii mai tineri
Oana Lis s-a înțeles minunat cu toți colegii mai tineri

”M-am împăcat cu fratele meu. Ca să vedeți la ce e bună Psihologia asta. Ba mi-a dat și niște bani, că mi-era dator. Încerc să-i iert pe toți cei care mi-au greșit, m-au vorbit de rău. Se știu ei care. Cel mai mult m-a durut când au zis că l-am luat pe Viorel pentru bani. Nu a fost așa. Dovadă că acum când de abia avem bani de medicamente eu nu l-am lăsat.”, a declara6t Oana Lis pentru Click.ro.

Oana Lis: “Un an de zile m-am lupta cu atacurile de panică”

Tot datorită cunoștințelor acumulate, Oana Lis spune că a devenit alt om! Soția fostului primar Viorel Lis (75 de ani) ne-a mărturisit că viața ei s-a schimbat total de când a absolvit cu brio Facultatea de Psihologie. Acum Oana este gata să-și deschidă propriul cabinet.


    Nici Oana Lis nu se împacă prea bine cu sutienul Foto: Arhivă personală
Nici Oana Lis nu se împacă prea bine cu sutienul Foto: Arhivă personală

”Invit colegii din showbiz la o consultație. Știu ce-l doare pe fiecare. Să vină la terapie. Și eu am făcut terapie, am luat și medicamente cu pumnul când am fost în depresie. Un an de zile m-am luptat cu atacurile de panică. Simțeam că mor. Am vrut să mă sinucid! Nu mă simțeam iubită! Este și din cauză că am fost violată când eram mică (n.r. Oana a fost abuzată de tatăl ei), s-au adunat toate traumele din copilărie. Psihologia m-a vindecat. La 40 de ani nu mă gândeam că mai sunt în stare să fac o facultate, să mai fac ceva cu viața mea. Plângeam că nu am un copil. Acum nu cred că e un capăt de țară dacă nu ai copii. Nu mai pusesem mâna pe o carte de 10 ani”, ne-a povestit Oana Lis.

Citește și:

Oana Lis a absolvit a treia facultate la 40 de ani! “În iulie dau licența, Viorel mă ascultă la lecții!”

Oana Lis și-a dat licența la Psihologie! Ce note a luat la scris și la oral!

image
image
image
image
image
image
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el
nunta smiley si gina pistol jpg
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg