Oana Lis, speriată de coronavirus: “Am închis cabinetul, Viorel e izolat la domiciliu, mie mi-e dor de mall”

Ultima actualizare:

    Oana şi Viorel Lis
Oana şi Viorel Lis

Oana Lis e în panică! Soția lui Viorel Lis a luat toate măsurile necesare pentru a se feri de coronavirus, în condițiile în care în România sunt confirmate 48 de cazuri la ora actuală (12 martie). Pentru sănătatea soțului ei se teme cel mai mult.

Viorel Lis are 75 de ani și mai multe boli asociate, așa că intră în categoria persoanelor cu risc în cazul în care s-ar infecta cu noul coronavirus (COVID-19). “La început am luat totul în glumă, dar acum văd că se îngroașă gluma. Apar zilnic noi cazuri. I-am luat medicamentele lui Viorel și am redus ieșirile. Mi-e dor să mai ies la mall. Trăim vremuri grele. Sa ne vedem sănătoși”, a declarat Oana Lis pentru Click.roOana și-a închis și cabinetul de pshihologie pe care de abia îl deschisese. ”Am închis cabinetul. Nu banii sunt importanți acum, ci sănătatea noastră. Transmit condoleanțe familiilor victimelor. Nu mai dau consultații decât online. S-a creat o adevarata isterie. Eu zic că e important să nu intram în panică”, a mai spus Oana.

În ceea ce privește gripa sezonieră, care a făcut deja 59 de victime în România, Oana Lis spune că nu s-a vaccinat, însă e bucuroasă că bunica ei in vârstă de 80 de ani a făcut-o. ”Mă bucur că bunica a mers acolo la ea la țară, la cabinet, și s-a vaccinat. Ea mi-a mai rămas din familia mea”, ne-a spus Oana Lis.

Oana Lis și bunica ei
Oana Lis și bunica ei

Nu-și mai serbează nici ziua de naștere

Coronavirusul i-a stricat planurile Oanei, care voia să dea o super petrecere pe 19 martie, de ziua ei, când împlinea 41 de ani. ”Anul trecut au fost peste 100 de persoane la ziua mea. Nu se mai pune problema să mai fac ceva anul acesta. Petrecem în doi cred”, a mai spus Oana.

Citește și:

E oficial! Suntem în plină epidemie de gripă

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net