Oana Mizil, de la politică, la prăjituri. Soţia lui Marian Vanghelie are o cofetărie de lux în centrul Capitalei

Ultima actualizare:
Așa arată un candy-bar pregătit de cofetăria de lux
Așa arată un candy-bar pregătit de cofetăria de lux

De când este mămică, Oana Mizil are mai mult timp pentru familie, dar mai ales pentru ceea ce îi place cu adevărat ca şi activitate. Soţia lui Marian Vanghelie a preluat frâiele unei afaceri cu dulciuri. Este vorba despre cofetăria Cadé, cu laborator şi atelier propriu, din buricul Capitalei. Din mâinile Oanei ies torturi de artă!

De-a lungul timpului, Oana Mizil (45 de ani) a avut mai multe businessuri. La mijlocul anilor 2000, ea şi-a deschis un atelier de modă şi a început sa comercializeze în principal rochii de nuntă, iar apoi şi-a deschis o revistă mondenă. Au mers, dar nu strălucit, astfel încât să se îmbogăţească. A cochetat şi cu politica, prilej cu care şi-a cunoscut şi soţul, pe Marian Vanghelie (52 de ani). 

Oana și Marian Vanghelie au împreună o fetiță, Mari
Oana și Marian Vanghelie au împreună o fetiță, Mari

Însă, de curând, soţia fostului primar s-a implicat integral într-un business dulce. Afacerea cu prăjituri datează din anul 2005, când Oana era asociată cu o altă persoană, însă de ceva timp, se poate spune că este un business propriu, iar bruneta se dedica trup şi suflet acestui proiect dulce. Este vorba despre o cofetărie cu laborator şi atelier propriu, care se ocupă să producă tot ce înseamnă dulce: bomboane, torturi, candy baruri pentru orice tip de eveniment. Se numeşte Cadé şi este situată pe Calea Victoriei. Produsele arată de vis, le-ai mânca din priviri.

“Puţini sunt cei care ştiu că mai am o mare dragoste, cum ar fi dragostea pentru ciocolată, deserturi fine şi torturi delicate. Este momentul meu. Cel în care mă transform iar în lider şi conduc o echipă profesionistă, extrem de creativă şi de talentată, dintr-un laborator de mici bucurii dulci. Cadé este parte din povestea mea şi mă bucur să o împărtăşesc cu voi. Căci, de fapt, ceea ce vreau să vă transmit este să iubiţi întotdeauna ceea ce faceţi, pentru că numai din iubire ies lucrurile cu adevărat bune”, a împărtăşit Oana prietenilor ei de pe Facebook.

Angajaţii au dat-o de gol. De decorarea torturilor şi prăjiturilor se ocupă însăşi doamna Vanghelie.  

“Este o afacere de suflet în care a început să se implice foarte mult de când o are pe Maria. Avem laborator şi atelier propriu, suntem  specializaţi pe candy-bar, torturi pentru orice tip de eveniment, iar doamnei Oana îi place mult partea de decorare a torturilor, este extrem de implicată, pasionată şi talentată”, au povestit pentru Click! angajaţii.

La “magazinul de bomboane”, preţurile sunt destul de exclusiviste, ca de centru. O tartă exotică costă 150 de lei, tarta mango costă 130 de lei, iar un tort cu cafea are un preţ de 225 de lei. De zilele lor de naştere, Oana face torturi personalizate. De curând a fost ziua fetiţei sale, Maria, aşa că doamna Vanghelie a avut o comandă specială. 

Și soția lui Victor Ponta are cofetărie  

După aproape 20 de ani de politică, Daciana Sârbu (43 de ani) a schimbat macazul! Soția lui Victor Ponta a făcut o prestigioasă școală de cofetărie de la Paris și și-a deschis propria afacere unde pune în aplicare rețete dragi ale copilăriei. Despre ce înseamnă dulciurile pentru ea, cum a fost susținută de familie în acest demers și ce prăjituri preferă, ne-a povestit recent Daciana Sârbu, într-un interviu exclusiv pentru Click! "Am pasiunea pentru gătit de foarte mult timp, ceea ce nu e un secret, pentru că toată activitatea mea în politică a fost legată de agricultură, de mâncare, de nutriție. Acum, mă regăsesc foarte mult în ceea ce fac și simt că, în sfârșit, am descoperit locul unde mă simt cel mai bine". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net