Oana Moșneagu a dat cărțile pe față. Cum se înteleg, de fapt, părinții ei și ai lui Vlad Gherman

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi actori s-au căsătorit de curând, motiv pentru care mulți curioși se întreabă cum se înțeleg părinții lor. Oana Moșneagu a fost cea care a „spart gheața” și le-a dezvăluit tuturor acest lucru.

Oana, alături de familie. Foto: arhiva.
Oana, alături de familie. Foto: arhiva.

 Oana Moșneagu și Vlad Gherman au fost mereu deschiși în fața publicului și au ținut să le împărtășească fanilor din mediul online cele mai importante evenimente din viața lor. Așa s-a întâmplat și de această dată, căci actrița a povestit cum se înțeleg părinții cu socrii săi. Întreaga mărturisire a fost făcută cu ocazia zilei de naștere a doamnei Moșneagu, care și-a sărbătorit ziua în avans, pe litoral.

Cele două familii au plecat câteva zile în vacanță și s-au înțeles de minune

Oana, alături de familie. Foto: arhiva.
Oana, alături de familie. Foto: arhiva.

Se pare că cele două familii au plecat câteva zile în vacanță și s-au înțeles de minune, dovada fiind chiar imaginile pe care le-a publicat Oana. Alături de fotografiile de familie din timpul escapadei, soția lui Vlad Gherman a scris și un mesaj atât despre părinții săi, cât și despre părinții partenerului ei.

„La mulţi ani, mămicooo!

De ziua ei am fost la mare cu familia. Ne-am bucurat enorm de acest weekend la Constața cu părinţii noștri, și ai mei, și ai lui Vlad. Nu puteam să îmi doresc o chimie mai bună între ei, chiar suntem norocoși că se plac atât de tare și se înţeleg, asta ne aduce și mai des împreună. Fără nicio exagerare, nu aș fi putut să îmi imaginez o dinamică mai mișto între părinții mei și părinții soțului meu. Chiar suntem norocoși.

Şi am şi sărbătorit-o pe mama în avans, azi e ziua ei, să ne trăiască sănătoasă și în bucurie! Și la cât mai multe momente împreună, din cele care contează și ne bucură sufletul La mulţi ani, iubito!".

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit acum o lună

Oana, alături de familie. Foto: arhiva.
Oana, alături de familie. Foto: arhiva.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au trăit unul dintre cele mai speciale momente din viața lor luna trecută, când au spus “Da” în fața altarului. Cei doi au strălucit la ceremonia religioasă și s-au bucurat împreună de cel mai unic moment din viața lor. La scurt timp după nuntă, actorii se pregătesc să meargă în luna de miere, drept pentru care au început să le ceară fanilor păreri pentru o destinație de top.

„Suspin după vacanță"

image

O Doamne, cât mi-aș fi dorit să postez acum de unde au fost făcute pozele astea, și nu din apartamentul din Bucureștii Noi. Suspin după vacanță. Ne-am hotărât la Palma de Mallorca până la urmă, vă mulțumesc pentru toate sugestiile oferite! Acum, vă rog, dacă aveți recomandări de orice pe această insulă, de la cazare, în ce zonă e mai ok să stai, locuri de vizitat, plaje, restaurante, locuri faine pentru cumpărături, suveniruri, terase, activități, orice… lăsați-ne în comentarii, pretty please”, a scris Oana Moșneagu pe contul ei de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vasile banescu purtator de cuvant patriarhia romana jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irina columbeanu png
lidia buble jpg
Banner Biu Marquetti
Banner Aurel Pădureanu
cleopatra stratan edward sanda instagram jpg
Banner Livia Graur
tori spelling costum baie profimedi jpg
Banner Zannidache
image
actualitate.net
image
actualitate.net