Oana Pellea este în doliu: „Să le spui tuturor din cer că îi iubesc"

Ultima actualizare:

Oana Pellea este în doliu. Actrița a pierdut un membru drag al familiei sale. Un mesaj de adio a fost postat pe rețelele de socializare. Te iubesc. Blândețe de OM … Drum bun și să le spui tuturor din Cer că îi iubesc. Dumnezeu să te odihnească, iubita mea”, a scris Oana Pellea. 

Ce mesaj de adio a lăsat actrița Foto: Facebook
Ce mesaj de adio a lăsat actrița Foto: Facebook

A murit mătușa Oanei Pellea 

Celebra actriță Oana Pellea este în doliu. Mătușa artistei, Irina, a murit. Aceasta a fost sora regretatului Amza Pellea. Actrița a transmis un mesaj de adio, în memoria mătușii sale, plin de emoție și durere: „Irina mea … a plecat să se întâlnească cu surorile ei … Elvira, Tatiana, Ileana și cu frățiorul ei Amza … Îți mulțumesc pentru tot.

Te iubesc. Blândețe de OM … Drum bun și să le spui tuturor din Cer că îi iubesc. Dumnezeu să te odihnească, iubita mea”, a scris actrița, într-o postare pe Facebook. Sute de persoane i-au transmis mesaje de condoleanțe actriței, printre acestea numărându-se și Vlad Voiculescu, fostul Ministru al Sănătății, dar și actrița Maia Morgenstern.

Oana Pellea a împlinit 62 de ani 

În urmă cu o lună, Oana Pellea a împlinit vârsta de 62 de ani, ocazie cu care a transmis un mesaj emoționant, transmițându-și gândurile, ca de fiecare dată, către părinții ei, amândoi plecați de pe această lume. „Vă mulțumesc, iubiții mei, că m-ați adus pe lume! Vă iubesc!”, a scris actrița pe contul său de Facebook.

 Oana Pellea a vorbit despre suferința pierderii celor doi părinți 

Oana Pellea, fiica regretatului actor Amza Pellea, a făcut mărturisiri emoționante despre familia și viața ei. Ea și-a deschis sufletul la podcastul Fain și simplu, al lui Mihai Morar.

Actrița a povestit despre suferința pricinuită de pierderea celor doi părinți. Oana Pellea a spus că a fost un privilegiu pentru ea să se nască în această familie. Ea a mărturisit a simțit că tatăl și mama ei au fost oamenii pe care i-a iubit cel mai mult. Și a vorbit emoționată până la lacrimi despre decesul mamei sale, Domnica Mihaela.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net