Oana Pellea și Victor Rebengiuc sar în apărarea Maiei Morgenstern: „E o valoare”

Ultima actualizare:

    Oana Pellea o susține pe Maia Morgenstern la candidatura sa în concursul de manager la TESFoto: arhivă personală
Oana Pellea o susține pe Maia Morgenstern la candidatura sa în concursul de manager la TESFoto: arhivă personală

Au fost lansate mai multe atacuri menite să știrbească imaginea Maiei Morgenstern, de când aceasta a decis să candideze la concursul de management pentru postul de director al Teatrului Evreiesc de Stat (TES). Oana Pellea și Victor Rebengiuc îi iau însă apărarea.

Oana Pellea a scris pe contul său de Facebook un mesaj de susținere pentru talentata actriță, în condițiile în care tot mai multe cuvinte răutăcioase au rolul de a o discredita, înainte de concursul profesional la TES:

„Atacul ce se desfășoară împotriva Maiei Morgenstern nu face cinste nimănui. Maia Morgentern este o valoare de necontestat, iar despre ce a făcut ca director interimar...dacă ar fi doar de amintit: renovarea Teatrului Evreiesc sau numărul mare de spectacole jucate de trupa acestui teatru, numărul mare de spectatori și succesul acestui teatru sau turneele efectuate sau cum trupa teatrului și Maia au jucat în ploaie și frig când nu aveau scenă...Maia Morgenstern are tot respectul meu”, a scris Oana Pelea pe rețeaua de socializare.

Alături de fiica regretatului actor Amza Pellea, este și Victor Rebengiuc, care și el a transmis un mesaj de susținere: „Respect, Maia Morgenstern”.

„Actrița Monia Pricopi lansează un atac ignobil la adresa doamnei Maia Morgenstern. Este evident că urmărește macularea imaginii fostei directoare cu trei zile înainte de concursul pentru ocuparea postului de director al TES, la care s-au înscris domnul Erwin Simsensohn și doamna Maia Morgenstern”, a declarat regizorul Victor Ioan Frunză, pe contul său de Facebook.

Maia Morgenstern și-a încheiat mandatul de director interimar la TES pe 4 octombrie, potrivit relatării sale. Într-un interviu pentru Adevărul, actrița a precizat că toate acuzațiile care i se aduc nu au decât rolul de „mânjire a imaginii”:

"Repet, toate acuzaţiile care mi se aduc sunt o încercare de mânjire a imaginii. Se ştie ceea ce am făcut pentru Teatrul Evreiesc din 2012, ce am construit aici, ce spectacole s-au pus în scenă, ce premii s-au luat, ce turnee internaţionale am avut, ce festivaluri am făcut, ce premiere importante şi ce spectacole de succes s-au jucat la TES. Vor să mă determine să nu mai particip la concurs."

Maia Morgenstern, acuzată de nepotism

Maia Morgenstern a fost acuzată de actrița Monia Pricopi că și-a promovat fiul după niște probe puerile și își impune fiica în diverse spectacole: 

„Fiul doamnei Morgenstern a trecut examenul de promovare în gr. 1A, cu două replici în idish. A fost angajat de mama, direct cu categoria l. Probabil toate astea vi se par normale, mie nu. Fiica doamnei Morgenstern este impusă în tot felul de spectacole...și nu știți cât de greu e să poți lucra...cât de cât...să poți scoate ceva ce ar putea fi etalat...e munca noastră, cu un om care trebuie tras în spate, în timp ce sunt actrițe destule în teatru ce-ar fi putut face aceste roluri...ar fi atât de multe de spus...multe și neelegante. Mă opresc aici", a scris Monia Pricpi pe contul său de Facebook.

„Eu nu contest nimic din cariera doamnei Morgenstern, dimpotrivă, are toată admirația mea. Lucrurile pe care le-am semnalat se referă la cariera de manager a domniei sale”, a mai adăugat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net