Oana Radu, disperată din cauza kilogramelor: "Am vrut să-mi vând casa!"

Ultima actualizare:

    Oana Radu a slăbit 65 de kilogrameFOTO: Arhiva personală
Oana Radu a slăbit 65 de kilogrameFOTO: Arhiva personală

Doar vocea inconfundabilă ne mai aminteşte de prezenţa Oanei Radu la concursul muzical de la Pro Tv! Artista a slăbit spectaculos, dar în trecut s-a luptat mult cu greutatea. Cântărea peste 100 de kilograme şi era disperată să slăbească.

Oana Radu, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară a trecut prin momente de coșmar, care au făcut-o să se gândească chiar să ia măsuri drastice. Artista a povestit, în emisiunea lui Mihai Morar, cât de greu i-a fost în primul rând să înceapă să ţină o dietă. Cu ambiție de fier, dăruire și mult sport, Oana Radu a reușit să slăbească 65 de kilograme și să aibă corpul pe care l-a visat mereu. Pentru că nimic nu putea să o oprească din demersul ei de a slăbi, Oana Radu a povestit că ar fi fost în stare să-și vândă casa pentru a putea beneficia de operația de micșorare de stomac. "M-am gândit să îmi vând casa să mă operez, să îmi fac operaţie de micşorare de stomac. Am decis să nu fac asta şi să o iau pe calea mai grea. Să slăbesc prin regim şi chestii de genul ăsta. Motivaţia mea a fost muzica. Dumnezeu o să îmi vadă sacrificiul şi o să îmi dea tot ce îmi doresc. Niciodată în viaţa asta nu m-am gândit că o să slăbesc pentru mine, ci pentru faptul că voiam să cânt”, a mai declarat Oana Radu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net