Oana Roman a fost în stare de șoc. Locuința unei vecine a luat foc

image
Casa unei vecine de-a Oanei Roman a luat foc, iar vedeta a fost în șoc

Oana Roman a trecut prin momente cumplite duminică, 13 ianuarie, deoarece locuința unei vecine a luat foc. Ea și-a trimis soțul să o salveze pe vecina bătrână din casă, în timp ce ea suna la 112. Nu a fost deloc mulțumită de eficiența celor de la echipa de pompieri și a făcut mai multe declarații pe Facebook.

Locuința vecinei Oanei Roman a luat foc, iar soțul ei a fost cel care a mers și a salvat-o pe bătrână din casă. Oana Roman a fost foarte nervoasă pe pompieri deoarece nu s-au mobilizat așa cum considera ea că ar fi trebuit să o facă ei. 

„În faţa blocului nostru a luat foc o casă, unde stă o doamnă în vârstă. Marius s-a dus să o scoată şi să cheme pompierii. Am sunat eu la pompieri, mi-a răspuns, mi-a zis că dacă s-a dus soţul meu de ce a trebuit să mai sun şi eu. Mi-au făcut legătura la pompieri. Am dat adresa şi mi-a zis într-un sictir: bine, am trimis. Şi mi-a închis telefonul. Cam asta e prima mea experienţă de comunicare cu cei de la 112. Din păcate, nu este una pozitivă. Cred că am sunat deja de vreun sfert de oră, încă nu au ajuns. Marius se chinuie să o ţină pe doamna respectivă afară. În casă este şi o butelie care poate să explodeze”, a spus Oana Roman.  

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub armin nicoară png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
cub anamaria prodan divorț png
FotoJet (7) jpg
Protest in Iran FOTO EPA EFE jpg
crucea rosie voluntar shutterstock jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg