Oana Roman a luat foc dup─â ce a fost certat─â c─â a publicat o poz─â din dormitor

28 ianuarie 2018
simeon stalpnicul png
Oana RomanFoto Instagram

Oana Roman a fost criticată dur de fani, după ce a publicat o fotografie care nu a fost pe placul prietenilor săi virtuali. De aceasta dată, Oana a reacţionat imediat, însă apoi a regretat că a făcut-o!

Prietenii virtuali ai Oanei nu au fost de acord cu faptul c─â al─âturi de so┼úul ┼či fiica ei, ├«n pat a urcat ┼či c├óinele. Cei trei sunt foarte apropia┼úi, iar Oana a f─âcut public─â aceasta imagine.

simeon stalpnicul png
So┼úul Oanei Roman ┼či fiica lorFoto Instagram

Dup─â ce prietenii virtuali ai Oanei i-au scris c─â nu consider─â normal ca patrupedul s─â urce ├«n pat, l├óng─â feti┼ú─â, Oana a replicat, ├«ns─â a ┼čters comentariul la scurt timp. 

ÔÇťFereasc─â Sfantul,trebuie sa se trezeasc─â cineva s─â comentezeÔÇŽba c─â e c├óinele ├«n pat, ba sub pat etcÔÇŁ,  Nu ├«n╚Ťeleg de ce c├óinele ├«n pat nu? Face parte din familieÔÇŽ.e curat vaccinatÔÇŽ.ce problema este ?ÔÇŁ,  au comentat prietenii ei virtuali, lu├óndu-i ap─ârarea, ├«ns─â Oana s-a sup─ârat ┼či a ┼čters mai multe comentarii care nu i se p─âreau potrivite.

Din cauza faptului c─â a ┼čters comentariile, unul dintre ace┼čtia i-a aruncat c├óteva cuvinte ur├óte. "┼×tergi comentarii c├ónd cineva nu te pup─â ├«n ****, vedeto!", i-a r─âspuns, furios, unul dintre ei.

banica vicoveanca jpeg
irina fodor asia express jpg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
1 capricorn jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
7 anda adam 40 de ani 1 jpg jpeg
cub mircea bravo png
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp