Oana Roman: "Am depus actele de divorț!”. Ce spune despre relația cu Marius Elisei


    Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în 2014colaj: Click!
Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în 2014colaj: Click!

Telenovela divorțului dintre Oana Roman și Marius Elisei pare să ajungă la final. Și asta pentru că, de data aceasta, Oana nu vrea să-și mai ierte partenerul și nu mai e loc de împăcare. Fiica lui Petre Roman a dezvăluit s-au hotărât să o ia definitiv pe drumuri separate și că au depus deja actele de divorț. Au făcut-o însă în secret.

“Noi am depus actele de divorț, nu am vrut să se afle asta. Am făcut-o în secret. Și cumva în momentul acesta avem o relație extraordinar de ok. Mă și mir. Marius o vede regulat pe Iza, e un tată exemplar. Avem o relație foarte civilizată acum, culmea!“, a declarat Oana Roman, în emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Nigtt Show, de la Antena Stars. Oana Roman și Marius Elisei împlinesc o lună de la separarea care a luat prin surprindere showbiz-ul. Marius Elisei și-a făcut bagajele și a plecat din casa Oanei Roman, chiar înainte de Crăciun, cu tot cu afacerea cu haine a familiei. Acesta s-a mutat singur, într-un apartament, în timp ce Oana a rămas în casă cu fiica lor, Izabela, și mama ei, Mioara Roman. Nu e prima dată când ce doi se despart din diverse motive, de fiecare dată Marius întorcându-se acasă, la soție și la copil. De această dată însă despărțirea dintre Oana și Marius este definitivă.

Catinca Roman: "Oanei îi priește despărțirea, eu așa o văd"

„Sunt anumite lucruri care țin de principii de viață care sunt diferite în cazul nostru. Eu nu știu să fac scenarii. Pe undeva s-a depășit pragul. Pasiune și iubire nu mai există după niște ani. Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea. Când le pierzi, se rupe tot. Când crezi că contează doar pasiunea și distracția, atunci e o problemă. Am pierdut atât în viața asta, eu cred ca așa e mai bine, cum suntem acum, fără discuții, tensiuni, e important pentru Iza. Eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină, mai echilibrată și mai neconflictuală acum decât înainte”, s-a confesat Oana recent, în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” de Kanal D, explicând motivele rupturii de soțul ei, Marius Elisei. De altfel, și Catinca Roman, sora Oanei, a dezvăluit că separarea dintre Oana și Marius este una fără cale de împăcare. „Eu nu cred că Oana se mai împacă cu Marius. De fapt, dacă mă gîndesc bine, e mult mai bine așa pentru Oana, decât să stea mereu în tensiune. Ceea ce este important e că au împreună fata, care a ieșit frumoasă și deșteaptă. Oanei îi priește despărțirea, eu așa o văd. S-a mai liniștit, parcă a înflorit și profesional e bine. Părerea mea că Marius o trăgea în jos”, a declarat Catinca Roman, pentru Click!.

Mioara Roman va face vaccinul în aprilie

Oana Roman este din cale afară de furioasă, din cauză că nu a reușit în nici un chip să-și programeze mama pentru vaccinul anti-COVID, deși are toate datele pentru a se încadra în etapa a doua de vaccinare. Recent, Mioara Roman, a fost operată de colecist la un spital privat. “După Revelion, eu am internat-o pe mama, i-au scos niște calculi de la bilă. După acea operație, doctorul a zis că și-a revenit foarte repede. Am zis hai să o înscriu la vaccin. Nu vă exagerez, dar am stat ore întregi să încerc s-o programez. N-am găsit nimic în București. Suntem mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu: hai să stăm la coadă la vaccin! Eu nu vreau să mă apuc acum să dau telefoane, să apelez la relații. Medicul de familie a zis că poate să o înscrie tocmai în aprilie. Nici în Ilfov nu am găsit nimic. Acum cum să car eu o femeie cu Parkinson, cu o mână paralizată, 300 km ca să facă vaccinul? Am găsit un loc la Ploiești, dar doar pentru prima doză. Sistemul e o mizerie! La Câmpina, la fel. După trei zile m-am lăsat păgubașă, n-am mai rezistat! Eu puteam să mă programez ca jurnalist, că am contract cu Antena. Asta e, o s-o duc în aprilie. Românul a înțeles că eu țip pe la televizor pentru că vreau s-o programez pe mama peste rând”, a declarat Oana indignată, la Antena Stars.

Citește și:

Oana Roman: "Am făcut tot ce era uman posibil ca să am grijă de familia mea. Azi, viața mea își schimbă cursul"

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei. Declarații, în lacrimi, despre cum a rămas fără soț și fără afacere: "Nu am avut de ales"

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
cub dinu maxer fiul png
sergiu nicolaescu 2011 JPG
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg