Oana Roman, aniversare în Egipt, cu Vica Blochina şi cu copiii!

Ultima actualizare:

    Oana Roman s-a bucurat  nespus de trandafirii primiți  de la prietena ei, Vica Blochina
Oana Roman s-a bucurat nespus de trandafirii primiți de la prietena ei, Vica Blochina

Oana Roman şi-a dorit ca de ziua ei să plece împreună cu Marius Elisei şi cu fiica lor în vacanţă. Din păcate, fostul ei soţ a refuzat invitaţia. Totuşi, Oana a plecat în Egipt, aşa cum şi-a propus, şi a sărbătorit împlinirea a 45 de ani alături de Isa, dar şi de Vica şi de fiul ei, Edan.

Zilele acestea tot mai multe vedete au plecat către ţări ceva mai calde şi câteva dintre ele au ales Egiptul. Astfel că Oana Român şi-a sărbătorit ziua acolo, împreună cu fiica ei. Pentru binele Isei, Oana Roman l-a invitat şi pe fostul soţ în vacanţă, dar s-a lovit de un zid. “Isa şi-a dorit foarte mult ca tatăl ei să vină şi el cu noi, în baza unei relaţii civilizate pe care o avem. A spus că pentru ea ar fi o minune.


    Marius Elisei  a refuzat să vină în  vacanță cu Oana și Isa
Marius Elisei a refuzat să vină în vacanță cu Oana și Isa

Din păcate, tatăl ei nu vrea să meargă cu noi în vacanţă, iar pe mine mă doare foarte tare lucrul acesta. Mă doare că ea nu mai poate să fie cu noi împreună, chiar dacă noi nu mai suntem împreună, suntem părinţii ei şi pentru ea ar fi fost o bucurie, dar nu putem să obligăm pe nimeni, aşa că vom pleca doar noi două”, a explicat Oana Roman, care e convinsă că Marius are o nouă relaţie.

„Aseară a fost la noi s-o ia pe Isa la el. I-am zis iar să vină şi m-a refuzat. L-am întrebat: ai pe cineva? Isa mi-a zis că ai avea mai multe. Şi el mi-a zis: «nu am decât una singură!»”, a dezvăluit Oana Roman , la  Antena 1, în urmă cu ceva timp. 


    A făcut o excursie  pe cămilă,  împreună cu Isa
A făcut o excursie pe cămilă, împreună cu Isa

E convinsă că fostul soţ are o nouă relaţie

Mariajul celor doi s-a încheiat în luna februarie, când cei doi foşti soţi au semnat actele în faţa notarului. Vestea că Oana Roman şi soţul său divorţează a uimit showbizul chiar înainte de Sărbători, când Marius Elisei a decis să îşi facă bagajele şi să părăsească domiciliul conjugal. Conflictele nu au lipsit din această decizie a despărţirii celor doi, însă Oana consideră că, în final, a demonstrat că se poate divorţa şi fără mare scandal. Aşa că Oana şi Isa şi-au făcut bagajele şi luni au aterizat în Egipt, iar marţi vedeta şi-a serbat ziua de naştere, alături de prietena Vica Blochina (45 de ani) şi de fiul acesteia Edan.


    Camera i-a fost împodobită cu petale de orhidee
Camera i-a fost împodobită cu petale de orhidee

“Trebuia să mergem împreună cu mai mulţi prieteni, cu nepoata lui Mircea Sandu, Andreea Lege de la Vip Busines Voyages şi cu soţul ei, cântăreţul Viorel Bogăţeanu, dar din cauza unor probleme nu au mai mers cu noi. Dar vom merge la un moment dat”, a mai povestit Oana. Distracţia a fost maximă şi Oana nu va uita niciodată aniversarea din Egipt: a primit un buchet imens de trandafiri, hotelierii au răsfăţat-o ca pe o regină, cu petale de orhidee pe pat şi s-a plimbat cu cămila împreună cu Isa.

Vacanţa perfectă pentru familiile cu copii


    Laura Gruia  și-a dus fetele  la piramide
Laura Gruia și-a dus fetele la piramide

Oana Roman nu e singura care se află în Egipt, în aceste zile. Fiind vacanţa copiilor, multe vedete au ales această destinaţie pentru distracţie şi soare. Laura Gruia, fosta soţie a lui Mihai Gruia de la Akcent, este împreună cu cele două fete ale lor tot acolo. Împreună s-au fotografiat la piramide şi apoi au pus imaginile pe reţelele sociale.


    Andrei Stoica și soția  au venit în Egipt cu doi  dintre băieții lor
Andrei Stoica și soția au venit în Egipt cu doi dintre băieții lor

Şi luptătorul Andrei Stoica (33 de ani), fost concurent la "Ferma Vedetelor", se află cu soţia sa, Andra Stoica, şi doi dintre cei trei copii lor, Albert şi Alex, în vacanţă tot în această ţară şi au postat imagini pe reţelele sociale.

Împreună cu soţia şi cei doi băieţi au fost într-un traseu cu ATV-urile prin deşert şi fanii lui au putut vedea imagini şi filmări deosebite cu ei. Şi tot zilele acestea este gata de plecare către Hurghada, Mihai Constandache de la "Chefi la cuţite" care vrea să ducă portul popular românesc tocmai în Egipt la piramide, în special iile pe care le poartă în concerte. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net