Oana Roman, atac la iubitul Iuliei Vântur: "Salman Khan e un cocalar penibil!"

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Oana Roman i-a făcut praf pe Iulia Vântur și iubitul ei, Salman Khan. Invitată într-o emisiune tv, fiica lui Petre Roman l-a jignit pe celebrul actor indian.

Oana Roman a comentat relația Iuliei Vântur cu Salman Khan, fără să se cenzureze. Vedeta este de părere că Iulia și-a dorit o carieră peste hotare și l-a numit pe iubitul ei Salman Khan, cocalar.


    Iulia Vântur stă mai mult prin IndiaFOTO: Arhiva personală
Iulia Vântur stă mai mult prin IndiaFOTO: Arhiva personală

”De Iulia ce să zic, nu ştie ce să mai facă pentru a fi acolo. Mi se pare că se agaţă de chestia asta. Eu cred că ea şi-a dorit o carieră internaţională de fapt. Eu cred că asta e mai important pentru ea decât alte lucruri, că el stă cu ea sau nu, nu avem noi cum să ştim. Poate l-o iubi, nu ştiu ce să zic, dacă îi plac cocalarii, nu e problema mea. Mie Iulie Vântur mi se pare o apariţie, gen. Femeia asta ar putea să îşi găsească un super-bărbat. Este o femei frumoasă, nu este în standardele alea de silfidă. De ce se agaţă ea de cocalarul ăsta nu am să înţeleg niciodată", a comentat Oana Roman la Antena Stars.


    Salman Khan a fost achitat în două proceseFoto: arhivă personală
Salman Khan a fost achitat în două proceseFoto: arhivă personală

Oana s-a arătat indignată de faptul că Iulia s-a apucat să cânte și nu înțelege de ce ea le cântă indienilor. "Cântă muzică indiană? De ce le trebuie lor în India să vină o româncă şi să cânte muzica lor? Deci aşa cânt şi eu", a mai spus vedeta. Bruneta nu îl place deloc pe actorul indian şi a continuat să-l atace pe Salman Khan.

"Ce pot să cred eu este aşa, o să spuneţi că sunt rea, dar... mie mi se pare că Salman Khan e un cocalar penibil. Aşa arată, zici că e cocalar. Nu jignesc, aşa mi se pare mie, că e cocalar. Nu e o jignire, e o constatare. Eu constat, din punctul meu de vedere că omul e un cocalar”, a continuat Oana.

image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2023 03 24 la 21 32 30 jpg
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 12 theo bun jpg
Tom Cruise jpeg
andreea marin in vacanta cu iubitul si cu fiica 3 1024x1024 jpeg
Zoli Toth FOTO Facebook
Gisele Bundchen Getty jpg