Oana Roman, atacat─â din jungla african─â! Uite cine s-a luat de ea la "Sunt celebru, scoate-m─â de aici"

19 februarie 2015
oana roman 0 jpeg
Oana Roman a fost ┼či este deseori criticat─â pentru felul ├«n care arat─âfoto: Click!

Face ce face ┼či ajunge s─â fie ┼úinta "mi┼čtourilor". Oana Roman a fost iar luat─â peste picior din cauza greut─â┼úii. Fiica fostului premier nu a sc─âpat nici ├«n jungla de la "Sunt celebru, scoate-m─â de aici" de comentariile r─âut─âcioase.

Oana Roman a fost din nou criticat─â pentru silueta ei. ├Äntr-o discu┼úie aparent banal─â cu cei 12 concuren┼úi de la emisiunea "Sunt celebru, scoate-m─â de aici", Mihai Bobonete a pomenit-o ┼či pe vedet─â.

image
Africa de Sud. Mihai Bobonete ┼či Cabral vor prezenta show-ul de la PRO TV

"Cum vi se par cei doi noi concuren┼úi.  M─â bucur c─â v─â plac, c─â puteam s─â o aducem pe Oana Roman. M├ónca tot, v─â l─âsa fl─âm├ónzi", a spus ironic Bobonete. Din fericire, concuren┼úii nu prea au gustat gluma actorului ┼či au ├«ncercat s─â dep─â┼čeasc─â momentul, av├ónd totu┼či pe chip ├«ntip─ârit un z├ómbet fals.

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!":  12 vedete, puse să îndure condiţii primitive

Concuren┼úii de la "Sunt celebru, scoate-m─â de aici!" sunt Elena Meri┼čoreanu, C─ât─âlin Moro┼čanu, Gina Pistol, Ruby, Dorian Popa, Pacha Man, Elena Lasconi, Mihai Tr─âisariu, Andreea Moldoveanu (casnica de la Masterchef), Lumini┼úa Nicolescu, antrenoarea de fitness a Valentinei Pelinel, Alina Plugaru ┼či Gabi Jugaru. ├Än perioada de 21 de zile petrecut─â ├«n jungl─â, to╚Ťi participan╚Ťii vor fi filma╚Ťi ├«n permanen╚Ť─â. Vedetele trebuie s─â doarm─â sub cerul liber, s─â fac─â du╚Ö folosind cascada din apropiere, s─â renun╚Ťe la orice fel de contact cu lumea exterioar─â ╚Öi la tabieturile care de obicei le fac via╚Ťa at├ót de pl─âcut─â. Ei vor fi nevoi╚Ťi s─â se adapteze condi╚Ťiilor austere din jungla african─â, ├«ndeplinind sarcini zilnice pentru a-╚Öi asigura supravie╚Ťuirea at├ót a lor, c├ót ╚Öi a celorlal╚Ťi participan╚Ťi de la "Sunt celebru, scoate-m─â de aici".

loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
2vancea botez jpg
banc popa jpg
cub adela popescu png
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg
elena merisoreanu 99 1 0 jpeg
bianca dragusanu png
Victoria Beckham (4) jpg