Oana Roman, despre copilăria dificilă: «Tata ne-a crescut destul de strict și în condiții destul de dure»


    Oana Roman, despre copilăria tumultoasă
Oana Roman, despre copilăria tumultoasă

Oana Roman a vorbit despre copilăria pe care a avut-o alături de părinții ei, dar și despre cum se comporta Petre Roman cu ea. Vedeta a explicat că nu a fost totul așa cum părea din exterior, iar tatăl ei a fost foarte dur.

Deși toată lumea consideră că Oana Roman a reușit să realizeze proiectele personale cu ajutorul lui Petre Roman, iată că vedeta distruge aceste zvonuri, recunoscând că este singura care a luptat pentru visele sale. 

”Foarte multă lume crede că am crescut în puf și că tata m-a răsfățat și mi-a oferit absolut orice. Nu este deloc așa. Tata ne-a crescut destul de strict și în condiții destul de dure pentru că și el a fost crescut așa. Părinții mei nu au făcut lecții cu mine niciodată, tata a încercat o dată să facă lecții la matematică și s-a lăsat păgubaș pentru că nu prea mă descurcam. Am fost obligată să îmi fac temele singură și să mă descurc, inclusiv în clasele mici”, a declarat Oana Roman în cadrul unei emisiuni tv. 

Vedeta a dezvăluit faptul că studiile pe care le-a făcut nu au putut fi terminate cu pile, iar tot ce a realizat a fost pe cont propriu. 

„Într-o țară ca Franța și la o universitate care se numește Sorbona, ideea că te duci cu pile nu există. Lor nici nu le trece prin cap chestia asta. Sorbona este o școală de stat, deci care nu a costat. Tata nu a trebuit că plătească zeci de mii de euro pe an, ca și cum plătești pentru o facultate privată. Am plecat la facultate, am stat în gazdă pentru că tata a spus că nu are posibilitatea să îmi plătească o chirie la Paris. M-am întors din Franța și tata mi-a spus: «Ai diplomă de licență? Ai o meserie? Drum bun» și a trebuit să muncesc și să mă descurc singură”, a mai povestit Oana Roman.

zodia care consuma alcool jpg
catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
foto1 porcul jardelb jpg
image
image
image
image
image
image
cub mariana moculescu png
Andreea Esca  jpg
andreea marin
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg