Oana Roman, despre coșmarul trăit la Revoluție. “Ne păzeau cu mitralierele în casă!”


    Petre Roman (dreapta), alături de Dumitru Mazilu (stânga) și Ion Iliescu (centru), în decembrie 1989foto: Wikimedia commons
Petre Roman (dreapta), alături de Dumitru Mazilu (stânga) și Ion Iliescu (centru), în decembrie 1989foto: Wikimedia commons

S-a împăcat cu tatăl ei de curând, însă Oana Roman (43 de ani) îl consideră și acum răpunzător pe Petre Roman pentru destrămarea familiei lor la Revoluție. Oana a rememorat, în premieră, coșmarul prin care a trecut atunci când tatăl ei a plecat de acasă să lupte pe baricade și nu s-a mai întors timp de 64 de zile. De atunci, Oana s-a ales cu sechele pe viață, a intrat în depresie, afecțiune cu care se confruntă și în ziua de azi.

Oana Roman a dezgropat din nou securea războiului în relația cu tatăl ei, Petre Roman. Chiar dacă acum se înțeleg mai bine, Petre vizitând-o recent la ea acasă, Oana nu a ezitat să-și facă părintele răspunzător pentru destrămarea familiei lor la Revoluție. Momentul în care Petre Roman a plecat de acasă, să lupte pe baricade, devenind ulterior premierul României, a însemnat și sfârșitul familiei lor.

Citește și:

5 adevăruri neştiute despre Revoluţia din ’89

Oana a intrat atunci într-o depresie severă, pe care părinții ei nu au observat-o. “Ne-au scos din casă și am stat în altă casă patru luni, cu lucrurile în mijlocul casei, cu unii care ne păzeau cu mitraliere. Nu doresc nici celui mai aprig dușman să trăiască ce am trăit atunci, înjurăturile, frica. Nu mai aveam familie, prieteni, casă. Pentru mine tata a plecat de acasă in 21 decembrie 1989 și nu s-a mai întors la fel niciodată. A lipsit de acasă 64 de zile. 18 luni am trăit un coșmar, care nu s-a mai terminat niciodată. Noi de atunci nu am mai fost o familie. Mi-am pierdut toate reperele. Nici la joacă în Cișmigiu nu aveam voie. Nu am mai avut tată. Mergeam însoțită la școală. Am fost înjurați, jigniți, și acum sunt oameni care spun că Petre Roman a distrus imaginea României. Eu nu am fost om doi ani. Părinții nu au realizat cât de rău eram eu, eram in depresie gravă. Mă îngrășasem enorm. Plângeam de mă dădeam cu capul de pereți”, a povestit Oana Roman la „Xtra Night Show”

Citește și:

Oana Roman, reproș dur pentru Petre Roman: «Tata a uitat de mine, de ziua mea, de ziua Isei, de Crăciun»

Petre Roman își educa fiicele cu bătaia. Oana: «Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap»

zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet jpg
cub cristina spatar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub catalin botezatu dubai png
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
foto sex jpeg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 bd IMG 8130b jpg
cub catalin botezatu dubai png
cub cristina spatar png
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png