Oana Roman, despre divorțul de Marius Elisei și cât de mult îi simte lipsa fiica ei: „Nu este împăcată cu ideea”

16 martie 2021
image
Oana Roman a vorbit despre fostul soț

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat de curând, dar în urma acestui eveniment multe întrebări au rămas fără răspuns, iar cele mai multe vin din partea fiicei celor doi, care nu înțelege ce s-a întâmplat. Isabela, fiica celor doi îi simte lipsa și îi duce dorul. Iată ce a răspuns Oana când a fost întrebată despre Marius Elisei, fostul ei soț.

Ruptura dintre cei doi s-a produs în urmă cu mai multe luni, însă de dragul fiicei lor aceștia au încercat să facă tot posibilul de a rămâne împreună, însă fără succes. La jumătatea lunii februarie cei doi au decis să divorțeze, iar din acel moment viețile celor doi, dar și a fiicei acestora, a luat o turnură radicală. Au învățat să trăiască separat, iar Marius și fiica lui nu mai au ocazia să petreacă atât de mult timp împreună, dat fiind faptul că el nu mai locuiește în casă cu ea.

Ce a răspuns Oana Roman când a fost întrebată de Marius

Oana a fost întrebată pe rețelele de socializare despre relația ei cu Marius, dar și dacă Isa s-a obișnuit cu faptul că tatăl ei nu mai locuiește cu ele.

„Evident că a afectat-o destul de mult. În multe feluri. încă nu este împăcată cu ideea”, a răspuns Oana fiind intrebată cum a afectată pe fiica ei divorțul părinților.

image
Foto Instagram

„Nu știu dacă îmi este dor de el, dar da, îmi este foarte dor de noi doi cu Isa. Cred că resimt lipsa acestui timp al nostru, la fel de mult ca ea”, a răspuns ea când a fost întrebată dacă îi e dor de Marius.

image
Foto Instagram

Cei doi au divorțat în luna februarie

La doar o zi după divorțul la notar, Oana Roman (44 de ani) și Marius Elisei au apărut împreună și au făcut primele declarații, într-un video postat pe contul de Instagram al fiicei lui Petre Roman. Cei doi au decis să vorbească împreună despre finalul căsniciei lor în mod civilizat, la fel cum au și divorțat.

„După fix șapte ani și o lună am încheiat frumos, amiabil și decent. Nu mai suntem soț și soție de ieri, (15 februarie) noi am semnat actele de divorț la notar amibil. Noi am ales să terminăm aceasta căsnicie amiabil. A fost cu suișuri și coborâșuri, nu pot să vă mint”, a declarat Oana Roman. Marius Elisei a făcut și el, cu această ocazie, primele declarații despre divorț. „Așa mi se pare și normal să se încheie o căsnicie. E bine să se termine civilizat și frumos, mai ales că atunci când închei, trebuie sa închei exact așa cum te-ai cunoscut, cum ai început acea relație. Toate au început frumos și așa trebuie să se termine pentru fiecare”, a spus Marius Elisei.

Cei doi au ajuns la un acord la notar și în ceea ce privește custodia fetiței lor, Isabela (7 ani), custodie care va fi una comună. „Am semnat la notar atât actele de divorț, cât și actele privind custodia Isabelei, care va fi una comună. Vom avea amândoi grijă de ea. Domiciliul ei va fi aici, la ea acasă, pentru că asta e casa în care a crescut. Dorința noastră până la urmă a fost acea ca Isabela să aibă un mediu liniștit în care să crească, pentru asta am ajuns la o înțeleger frumoasă. Rămânem în primul rând părinți pentru Isa și, în al doilea rând, prieteni, chiar dacă mariajul ăsta nu a mai mers. Rămânem apropiați în sensul că avem responsabilități comune, pe Isabela. Iza va sta și la mine, și la tatăl ei”, a anunțat Oana Roman.

Oana Roman: „Eu nu mai pot să fac copii”

“Isa tot spune că vrea (n.r. frate sau soră). I-am zis că eu nu mai pot să fac copii. Acum trebuie să o fac să înțeleagă că, dacă eu cu tatăl ei nu mai suntem împreună, el poate să se ducă să facă un copil. Pe bune, el dacă vrea să mai facă un copil, treaba lui. Am divorțat. Pot eu să-i impun lui chestii? Ea vrea să fim o familie, dar nu se mai poate”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman și Maris Elisei au ezitat până acum să-i spună fiicei lor, Isabela (7 ani), că au divorțat. Aceasta crede că sunt doar certați. Isabela este în continuare la fel de atașată de tatăl său, cei doi având o relație perfectă. „Nu era tristă la ziua ei, era fericită că a fost și tatăl ei acolo. Îți dai seama că resimte situația, dar noi tocmai de asta suntem în relații bune, ca să nu resimtă situația chiar atât de acut. Nu știu cât o să dureze, dar deocamdată... Isa e foarte legată de el, pentru că Marius s-a implicat foarte mult în creșterea ei. A schimbat-o, i-a dat să mănânce, a legănat-o, a fost tată cu normă întreagă. La început am fost foarte bolnavă și eu nu puteam să o car în brațe, iar el a făcut niște lucruri pe care eu nu le puteam face”, a mai spus Oana Roman.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
anda adam
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Cătălin Zmărăndescu 7 jpg webp
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg