Oana Roman, despre drama Antoniei. De ce nu vrea Vincenzo Castellano să-i acorde cântăreței divorțul

simeon stalpnicul png
Oana Roman vorbește despre relația dintre Antonia și Vicenzo Castellano

Oana Roman a vorbit deschis despre relația tensionată dintre Antonia și italianul Vicenzo Castellano, care, în acte, încă apare ca fiind soțul cântăreței.

În cadrul emisiunii pe care vedeta o prezintă, „Oana punct Roman”, aceasta, fiind destul de apropiată de cuplul Velea-Antonia, a dezvăluit motivul pentru care Vicenzo Castellano nu dorește să-i semneze Antoniei, actele de divorț. Se vehiculează că Vicenzo se teme de posibila pierdere a custodiei fetiței pe care o are cu Antonia, Maya, și că acesta este motivul pentru care nu vrea nici în ruptul capului să audă de divorț. Maya locuiește în prezent în Italia, alături de tatăl și bunicii ei, iar Antonia nu poate cere în instanță custodia ei, până nu se finalizează procesul de divorț, pentru că, în acte, cei doi încă apar ca fiind căsătoriți, cântăreața purtând astfel, numele de familie „Castellano”. Deși ea este într-o relație stabilă alături de Alex Velea, având și doi copii împreună cu acesta, Vicenzo pare să îi chinuie pe cei doi prin decizia sa de a tot amâna divorțul, numele lui de familie dându-le bătăi de cap celor doi artiști. Recent, Alex Velea a trebuit să-l dea în judecată atât pe italian, cât și pe Antonia, pentru ca cei doi copii ai lor, Dominic și Akim, să poarte numele Velea, și nu Castellano, așa cum s-au numit până acum, din cauza acestor inconveniențe anterior menționate. Din fericire, Alex a reușit să câștige procesul. 

simeon stalpnicul png
Antonia, alături de Alex și Akim Foto Instagram

Oana Roman a povestit, de asemenea, cum s-a cunoscut cu Antonia, Alex Velea, dar și cu Vincenzo Castellano. „Pe Antonia o știu de când s-a căsătorit cu Vincenzo Castellano, iar pe Alex l-am cunoscut când cânta cu Connect-R. Pe Vicenzo îl știam deoarece tatăl lui îmi este prieten. Antonia s-a măritat cu el când era foarte tânără și au făcut un copil, apoi lucrurile s-au stricat. Ea nici până în ziua de azi nu a reușit să finalizeze acest divorț. Antonia nu are cum să ceară custodia fetiței sale pentru că este încă măritată cu Vincenzo Castellano. Când divorțul se va termina Antonia poate cere custodia fetiței și poate chiar câștiga procesul. Lucrul cel mai ciudat care s-a întâmplat a fost că băieții lui Alex Velea s-au numit Castellano. Alex Velea a câștigat recent procesul. Săracul Alex a fost nevoit să se lupte în instanță pentru ca un judecător să recunoască faptul că sunt băieții lui. Această situație există doar pentru că Vincenzo Castellano nu vrea să-i acorde divorțul Antoniei și nu înțelege că femeia asta și-a făcut o altă viață lângă alt bărbat și trebuie să-i dea voie să-și trăiască viața. Sper că omul acesta să înțeleagă și să o lase să-și trăiască viața”, a declarat Oana, în timpul emisiunii. 

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
Marius Stefan Achim (stanga) si Iulian Oancea FOTO arhiva Adevarul jpg
Politia Hunedoara  Foto Daniel Guță jpg
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj