Oana Roman, disperată după anunţul divorţului: "Am obosit!"

Ultima actualizare:

    Oana Roman şi Marius Elisei  s-au căsătorit la 15 ianuarie 2014foto: arhiva personală
Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit la 15 ianuarie 2014foto: arhiva personală

Un mesaj al soţului Oanei Roman privind o iminentă despărţire a făcut vâlvă printre apropiaţii vedetei. În tot acest timp, Marius Elisei şi-a schimbat statusul pe Facebook şi s-a declarat "singur", iar fiica fostului premier pare că a ajuns la capătul puterilor.

Telefonul Oanei Roman sună continuu şi nu sunt mesaje de felicitare după onomastica ei, ci întrebări care îi îngrijorează pe cei care o cunosc. Marius Elisei, soţul vedetei, a publicat duminică dimineaţă un mesaj care i-a băgat pe toţi în ceaţă. "Într-un final....aşteptarea a luat sfârșit. Drumurile noastre ...sunt diferite.... O zi frumoasă.. vă doresc!", a scris Marius Elisei fără să dea alte detalii.

Mesajul nu a fost comentat de Oana Roman. Vedeta s-a rezumat doar la a spune că nu va mai vorbi despre viaţa ei privată la tv. La o zi distanţă de la cele întâmplate, Oana Roman a publicat pe pagina ei dedicată prietenilor un mesaj prin care lasă să se înţeleagă că nu mai face faţă valului de întrebări pe această temă. "Am obosit! Vreau linişte, vreau vacanţă, vreau bucurii, cadouri şi lipsă de griji. Vreau răsfăţ. Vreau pace şi linişte!", a scris Oana Roman pe contul ei de Facebook.     

Oana Roman şi Marius Elisei au probleme în cuplu de mai mult timp, dar în această toamnă, de ziua tânărului, cei doi şi-au reînnoit jurămintele şi păreau că au rezolvat nejunsurile din familie. 

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu