Oana Roman i-a pregătit ghetuţele fetiţei pentru Moş Nicolae. Cu ce le umple vedeta

oana roman jpeg
Oana Roman a avut o emisiune la Antena StarsFoto: Click!

Este primul an în care pentru Oana Roman se va simţi altfel ziua de 6 decembrie. De când este mămică, fiica fostului premier al României şi-a schimbat automat priorităţile. Prima ei grijă este ca micuţei Maria Isabela să nu-i lipsească nimic şi să fie înconjurată de dragoste.

Fericire, emoţie şi un strop de tristeţe. Sunt sentimentele care o încearcă în acest an pe Oana Roman de Moş Nicolae. Sărbătoreşte pentru rpima dată de când a apărut fetiţa în viaţa ei, dar este, totodată, departe de bărbatul pe care îl iubeşte. Luna trecută, Marius Elisei a plecat să muncească în Anlgia la firma unei rude apropiate. Prea mică pentru a se bucura de dulciurile aduse de Moş, oana Roman ştie cu ce poate compensa cadourile dulci.

oana roman jpeg
Oana Roman, mândră cu fetiţa ei

"Isabela e prea mică pentru a înţelege ce înseamnă Moş Nicolae. Eu, în schimb, aş cumpăra tone de dulciuri şi jucării pentru ea. Aş cumpăra cele mai frumoase lucruri din Univers ......îi pot oferi acum doar ceva ce nu poate fi cumpărat cu niciun ban : toată iubirea, grija şi afecţiunea mea...toată fiinţa mea şi tot sufletul meu. Şi cred că ea simte şi cred că asta merită toţi copiii din lume", a scris oana Roman pe contul ei de socializare în ajun de Moş Nicolae.

Oana şi Marius Elisei au împreună o fetiţă de nouă luni şi jumătate. Cei doi au creştinat-o pe Maria Isabela în această vară, prilej cu care s-au căsătorit şi religios. Dublul eveniment a avut loc la Palatul Ştrirbey într-un decor de vis.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (14) jpg
Lucian Ovidiu Heiuş INQUAM Photos George Calin jpg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg