Oana Roman i-a pregătit ghetuţele fetiţei pentru Moş Nicolae. Cu ce le umple vedeta

Ultima actualizare:

    Oana Roman a avut o emisiune la Antena StarsFoto: Click!
Oana Roman a avut o emisiune la Antena StarsFoto: Click!

Este primul an în care pentru Oana Roman se va simţi altfel ziua de 6 decembrie. De când este mămică, fiica fostului premier al României şi-a schimbat automat priorităţile. Prima ei grijă este ca micuţei Maria Isabela să nu-i lipsească nimic şi să fie înconjurată de dragoste.

Fericire, emoţie şi un strop de tristeţe. Sunt sentimentele care o încearcă în acest an pe Oana Roman de Moş Nicolae. Sărbătoreşte pentru rpima dată de când a apărut fetiţa în viaţa ei, dar este, totodată, departe de bărbatul pe care îl iubeşte. Luna trecută, Marius Elisei a plecat să muncească în Anlgia la firma unei rude apropiate. Prea mică pentru a se bucura de dulciurile aduse de Moş, oana Roman ştie cu ce poate compensa cadourile dulci.

Oana Roman, mândră cu fetiţa ei
Oana Roman, mândră cu fetiţa ei

"Isabela e prea mică pentru a înţelege ce înseamnă Moş Nicolae. Eu, în schimb, aş cumpăra tone de dulciuri şi jucării pentru ea. Aş cumpăra cele mai frumoase lucruri din Univers ......îi pot oferi acum doar ceva ce nu poate fi cumpărat cu niciun ban : toată iubirea, grija şi afecţiunea mea...toată fiinţa mea şi tot sufletul meu. Şi cred că ea simte şi cred că asta merită toţi copiii din lume", a scris oana Roman pe contul ei de socializare în ajun de Moş Nicolae.

Oana şi Marius Elisei au împreună o fetiţă de nouă luni şi jumătate. Cei doi au creştinat-o pe Maria Isabela în această vară, prilej cu care s-au căsătorit şi religios. Dublul eveniment a avut loc la Palatul Ştrirbey într-un decor de vis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Cristi Caloeanu
image png
banner karmen minune png
cub randi animat gif
delia 2  crop 1665421206 jpg
Ce familie frumoasă are Damian Drăghici
Banner Rică Răducanu
Banner Emily Burghelea
image
actualitate.net
image
actualitate.net