Oana Roman, întâlnire emoționantă cu tatăl ei. Cum a reacționat Isabela

petre roman isabela jpeg
Oana Roman și fiica ei s-au întâlnit cu bunicul Petre Romanfoto: arhiva personală/Instagram

După atâtea momente dificile, în ultimele luni, Oana Roman a avut parte, marți, de o întâlnire emoționantă cu tatăl ei, Petre Roman. Prilej pentru cei doi să îngroape securea războiului, după ce fostul premier a lipsit de la ziua Isabelei, în februarie.

Oana Roman a făcut publice câteva imagini de la mult așteptata întâlnire cu tatăl ei, fostul premier Petre Roman. Soare, zâmbete, îmbrățișări emoționate. Oana s-a bucurat ca un copil să-și revadă tatăl, iar Isabela s-a desprins cu greu din brațele fostului premier.

”Azi ne-am întâlnit cu tata. Arată fabulos. Isa a fost tare încântată”, a scris Oana în dreptul imaginilor publicate pe Instagram.   

oana roman petre isabela jpeg
Isabela a fost foarte încântată să-și revadă buniculfoto: arhiva personală/Instagram

Întâlnirea dintre tată și fiică a venit după mai multe luni de suferință, în care Oana s-a plâns de mai multe ori de indiferența lui Petre Roman, în condițiile în care ea a avut de gestionat o situație delicată după divorțul de Marius Elisei. Fostul premier nu doar că a lipsit de la ziua nepoatei, în februarie, dar nici măcar nu a sunat ca s-o felicite pe Isabela.

”În afară de mama, pe care a văzut-o pentru că stă cu noi în casă, nici un bunic nu a fost lângă ea, nici măcar cu un telefon. Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni, anul ăsta, nimeni. Ok, poate că nu-ți place de mine, pot să consider că nu am fost o fiica bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are?”, și-a vărsat Oana Roman of-ul la vremea respectivă, într-un Instastory.

Petre Roman: "Am o relație bună cu Isabela"

La rândul său, Petre Roman susține că a fost cât a putut de mult alături de fiica sa în această perioadă grea. “Cu Isabela m-am văzut de mai multe ori, am o relație bună cu ea. Câteodată Oana este un om drept, dar e și impulsivă. Așa e firea ei. Acum trei săptămâni mi-am văzut nepoțica” , a spus Petre Roman, invitat în ianuarie la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Citește și:

Oana Roman: ”Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil". În ce complex de lux se recuperează Mioara Roman

Oana Roman a avut o relație dificilă cu tatăl ei în copilărie

Atunci când tatăl ei a devenit premier, acesta s-a înstrăinat subit de fiica lui. Oana s-a luptat cu depresia ani de zile, dar a început să se trateze de abia la vârsta de 30 de ani, după ce s-a despărțit de iubitul ei, Cornel Pasat, cu care a avut o relație șapte de ani. Atunci a început să facă atacuri de panică în lanț și a cerut ajutorul unui terapeut. “Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai achimbat niciodată nimic. El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu”, povestit Oana Roman, în emisiunea on-line a lui Mihai Morar.

Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
ramona badescu jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
index (1) webp
pexels engin akyurt 3356489 jpg
image
image
image
image
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg
298015884 1125655851365273 4432206088872510997 n jpg
Screenshot (159) png
olivia newton john matt lattanzi webp