Oana Roman își desființează tatăl, pe Petre Roman: “Cum să uiți că e ziua unui copil care te iubește sincer?”

image
Oana Roman și Marius Elisei au serbat-o împreună pe fiica lor, Isabelafoto: Instagram

Oana Roman este foc și pară pe tatăl ei, Petre Roman, care a uitat de ziua nepoatei sale, Isabela.

Fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei a împlinit duminică 7 ani, prilej cu care părinții ei, divorțați de doar o săptămână, i-au făcut micuței o petrecere pe cinste. Din păcate, de la party au lipsit toți bunicii micuței, inclusiv Petre Roman, care nici măcar nu și-a sunat nepoata să-i spună “La mulți ani!”.

Oana Roman: "Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nici măcar un telefon"

“De când am venit din vacanță, am trecut printr-un carusel de emoții. Am semnat actele de divorț, după care s-a îmbolnăvit cățelul, apoi mama, care are iar probleme de sănătate. Dar la ziua Isabelei mi s-a confirmat că anumiți oameni nu vor să fie în viața noastră sau vor să fie doar atunci când au nevoie să fie în viața noastră. Și când nu au nevoie, nu mai sunt. Nu-mi stă în caracter să-i sun și să-i întreb: de ce ai uitat că e ziua unui copil care te iubește sincer? Inclusiv din familie, de fapt bunicii ei nu au fost lângă ea nici unul! În afară de mama, pe care a văzut-o pentru că stă cu noi în casă, nici un bunic nu a fost lângă ea, nici măcar cu un telefon. Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni, anul ăsta, nimeni. Ok, poate că nu-ți place de mine, pot să consider că nu am fost o fiica bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are?”, și-a vărsat Oana Roman of-ul într-un Instastory.

image
Petre Roman

Petre Roman: "Am o relație bună cu Isabela"

Fiica lui Petre Roman tocmai a trecut printr-un divorț dureros, iar în urmă cu puțin timp, tatăl ei Petre Roman declara că a fost cât de cât mai apropiat de fiica și de nepoata lui în această perioadă grea. “Cu Isabela m-am văzut de mai multe ori, am o relație bună cu ea. Câteodată Oana este un om drept, dar e și impulsivă. Așa e firea ei. Acum trei săptămâni mi-am văzut nepoțica” , a spus Petre Roman, invitat în urmă cu o lună la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Citește și:

Petre Roman: "Mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia". Ce a spus despre divorțul de Mioara Roman

Petre Roman, despre fosta soție, Mioara, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. „Nu o să auziți de la mine ceva negativ”

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
1 bruce willis jpg jpeg
cub ion țiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Alexandru Arsinel batran
image
image
image
image
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png