Oana Roman își face prima operație estetică. Vrea sâni mai mici

Ultima actualizare:

    Oana Roman e pusă pe fapte mariFoto: Facebook
Oana Roman e pusă pe fapte mariFoto: Facebook

Oana Roman s-a pus pe schimbări mari. Și-a găsit un loc de muncă, așa că se simte mai bine din punct de vedere psihic acum că are activitate, dar nici fizic nu mai e la fel. A început să slăbească, dar asta nu e tot. Vrea să meargă în Turcia pentru a-și micșora bustul.

“Să nu spui niciodată niciodată. Eu am zis mereu că nu, nu, dar am stat eu și m-am gândit că merit să fac chestia asta, pentru că am nevoie de un confort, pentru că port sutien de la 14 ani. Mi-a luat vreo 20 de ani să-mi fac curaj, dar o fac mai mult din rațiuni medicale, doar ca să am un confort și să port câteodată câte o rochie fără sutien. Și m-am hotărât eu într-o zi să fac asta, l-am sunat pe Ensar și urmează să-mi fac niște analize, dar nu înainte de luna octombrie. Fac o operație de redcuție. Vreau să mă mișc mai bine, am slăbit și vreau să slăbesc în continuare, așa că era necesar să-mi fac operația asta”, a declarat Oana Roman la Antena Stars, unde a subliniat că este mai mult o nevoie decât un moft.

Nu este singura intervenție pe care fiica fostului premier Petre Roman dorește să și-o facă. Pe lista ei se află și o abdominoplastie la care se gândește de doi ani, numai că până acum nu a avut curaj să o facă. Oana are parte și de sprijinul soțului său, care i-a dat acordul și i-a promis că-i va fi alături.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem Patriot în Polonia FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
Chris Martin jpeg
anca molnar colaj instagram jpg
banner theo rose png
Banner Mihai Traistariu
Coldplay FOTO Profimedia jpg
jador oana ciocan colaj facebook jpg
banner Gina Pistol
banner Paula Iorga
image
actualitate.net
image
actualitate.net