Oana Roman, luată cu ambulanţa de acasă!

Ultima actualizare:

    Oana Roman şi-a petrecut weekend-ul la spitalfoto: arhiva personală
Oana Roman şi-a petrecut weekend-ul la spitalfoto: arhiva personală

Oana Roman este din nou cu sănătatea în piuneze. Vedeta tv a chemat, în weekend de urgenţ,ă ambulanţa pentru că se pare că nu putea să de mai deplaseze. Prezentatoarea a ajuns la o clinică porivată, unde are nevoie de ajutorul specialiştilor pentru a se pune pe picioare.

Oana Roman are probleme mai vechi, care se pare că s-au agravat. Vedeta tv a chemat ambulanţa pentru că în acest weekend a acuzat dureri cumplite de spate. Mezina familiei Roman a fost urcată în ambulanţă şi transportată la o clinică privată, unde timp de mai multe ore a fost supusă unui set de investigaţii amăpnunţite pentru a depista cauza durerilor insuportabile. "Am plâns de durere. Eu am făcut mulţi ani înot de performanţă şi am întrerupt brusc. Totul se întâmpla imediat după revoluţie. De sâmbătă stau în pat. O să am nevoie de mai multe şedinte de kinetoterapie. Medicii mi-au spus că va trebui să mai fac analize suplimentare pentru a vedea despre ce este vorba", a povestit vedeta într-o intervenţie telefonică la Antena Stars. 

Oana Roman a mărturisit şi pe pagina ei de socializare că a trecut prin momente grele şi cel mai probabil va avea nevoie de o perioadă de odihnă şi de recuperare medicală.   

"Într-adevăr de sâmbătă nu mă simt bine....am chemat salvarea pentr că aveam dureri foarte mari. Acum sunt mai bine. Mulţumesc mult tuturor celor care mi-au fost aproape şi doctorilor de la Sanador pentru promtitudine. Aveti grijă de sănătate.....nu e nimic mai important!", a scris Oana Roman pe Facebook.

În urmă cu un an, a suferit trei operaţii după cea de cezariană

Vedeta tv a avut probleme grave de sănătate şi în trecut. Imediat după ce a născut-o pe Maria-Isabela a început coşmarul ei. Atunci, la doar câteva zile de la cezariană, operaţia Oanei a început să sângereze, iar ea a mers la spital. A fost la un pas de a face septicemie, pentru că intervenţia chirurgicală a fost urmată repede de complicaţii. Fiica fostului premier a mers la spital, unde a fost operată, dar infecţia a revenit, afectând muşchiul peretelui abdominal şi intestinul gros. Situația nu s-a îndreptat nici după a doua operaţie, astfel că ea a apelat la alt medic, de la Spitalul Sfânta Maria. Cea de-a treia intervenție a fost una extrem de dificilă. I-a fost tăiată o bucată din muşchiul abdominal, iar în locul acestuia chirurgul i-a montat o plasă, reușind să-i salveze intestinul gros.

image
image
image
image
image
image
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png
banner georgiana lobonț png