Oana Roman: ”Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil". În ce complex de lux se recuperează Mioara Roman

image
Oana și Mioara Romanfoto: arhivă personală

Oana Roman (44 de ani) este pusă la zid după ce și-a internat mama într-un centru de recuperare. Vedeta primește mesaje de la fani care îi reproșează că și-a dus mama la azil, pentru a scăpa de grija ei. De fapt, Mioara Roman este tratată într-un complex de lux, unde costurile pentru o lună se încadrează între 2500 și 4000 de euro.

Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a deteriorat treptat în pandemie, femeia în vârstă de 80 de ani fiind supusă în decursul a două luni la două intervenții chirurgicale. Prima dată, Mioara Roman s-a operat de colecist, apoi i-a fost scos un lipom infectat. Mioara Roman a fost însă diagnosticată cu un Parkinson agresiv și are mâna dreaptă paralizată. Pentru că nu se mai descurca cu îngrijirea ei, în ciuda faptului că o femeie venea de patru ori pe săptămână să se ocupe de ea, Oana Roman a luat decizia să-și interneze mama o lună într-un centru de tratament de lux.

image
Așa arată centrul în care se recuperează Mioara Roman

Oana Roman: "Este ca un hotel de 5 stele"

Imediat, fiica lui Petre Roman, a fost acuzată că a încercat să scape de mama ei și s-o interneze într-un azil. “Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de 5 zile. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, le-a răspuns Oana Roman, la Antena Stars, celor care o critică în mediul on-line pentru decizia luată. Ca să închidă gura cârcotașilor, Oana a postat imediat pe pagina ei de socializare poze cu centrul de lux unde mama ei este internată în prezent, fiind tratată și răsfățată ca o regină. Așa numitul azil este de fapt un centru de recuperare de lux pentru seniorii cu probleme de sănătate, unde costurile pentru o lună se încadrează între 2500 și 4000 de euro.

image
Mioara Roman, tratată în condiții de cinci stele

Oana Roman a precizat că mama ei este foarte sociabilă și prietenoasă cu lumea de la centru, care o cunoaște și vrea să intre în vorbă cu ea. “Centrul este la 10 minute de casa mea. E foarte încântată și îmi zice mereu când o sun că o tratează ca pe o regină. Tot personalul știu cine este mama și spun că sunt impresionați. Este lux, ca un resort de 5 stele. Am vrut pentru ea să primească îngrijirile cele mai bune. Nu știu exact cum i-au făcut programul, ei fac totul foarte organizat”, a mai declarat vedeta.

Citește și:

Ghinion pe linie pentru Catinca Roman. La spital cu fiica, mama și pisica! Ce a pățit Calina

EXCLUSIV Catinca Roman: "O internăm pe mama. S-a simțit rău, starea ei s-a agravat"

george simion port popular jpg
BeFunky collage (33) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
laura cosoi jpg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
laura cosoi jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg