Oana Roman: ”Marius are o nouă relație! Nu vrea să ne mai vedem deloc!”

1 aprilie 2021
image
Marius Elisei a fost prezent, luna trecută, la ziua fiicei sale IsabelaFoto: arhivă personală

Oana Roman (44 de ani) pleacă iar în Egipt, de ziua ei, pe 13 aprilie. Pentru că fiica ei, Isabela , și-ar dorit neapărat ca, de data aceasta, să vina și tatăl ei, Marius Elisei, cu ele în vacanță, Oana l-a sunat pe fostul soț să-i propună să le însoțească. Din păcate, fiica lui Petre Roman s-a lovit de un refuz categoric din partea fostului soț. Asta în ciuda faptului că după divorț Marius s-a declarat chiar încântat să meargă cu fosta soție și fiica lui în vacanțe. Situația însă s-a schimbat total în ultima vreme.

Oana este convinsă că Marius Elisei are o nouă relație, din cauza căreia îi evită compania în ultima vreme. “Am fost în februarie în Egipt, mi-a placut mult acolo. E ziua mea pe 13 aprilie, fac 45 de ani. Cu nebunia asta cu Covidul nu pot să fac nimic, petrecere. Așa că am zis să plec o săptămână în vacanță. Isa și-a dorit ca Marius să meargă cu noi în vacanță. Data trecută când am mers amândouă în vacanță, Isa l-a sunat și ea că vrea ca data viitoare să vină și el cu noi. L-am sunat acum să vina cu noi că vrea Isa. A zis: nu vin. Nu e scump, e până în 500 de euro, sigur și-ar permite, la 5 stele, e un lux incredibil. Și aseară a fost la noi s-o ia pe Isa la el. I-am zis iar să vină și m-a refuzat. L-am întrebat: ai pe cineva? Isa mi-a zis că ai avea mai multe. Și el mi-a zis: nu am decât una singură!”, a dezvăluit Oana Roman , la “Xtra Night Show”.

image
Oana va merge din nou doar cu fiica ei Isabela în Egiptfoto: Instagram

“Îi e frică să nu-și strice noua relație!”

Marius Elisei refuză să se mai întâlnească cu fosta soție și în interes de servici, asta după ce imediat după divorțul de la notar i-a solicitat să-l ajute cu afacerea cu haine, cu care a fugit de acasă în luna decembrie. “A dorit să continuam cu afacerea, să colaborăm. Dar pentru asta trebuie să ne întâlnim, să mergem împreună să luăm marfa, să facem poze. În ultima vreme evită însă să ne vedem. L-am invitat la cină. Îi e frică să nu-și strice noua relație! Nici în parc nu vrea să meargă cu mine, doar cu Isa”, a mai declarat Oana, la Antena Stars.

image
Marius Elisei nu vrea sa se mai vadă decât cu fiica luifoto: Instagram

“Dau peste 2000 de euro pe luna s-o țin pe mama la centru de recuperare“

După ce a fost acuzată că și-a trimis mama la azil doar ca să scape de grija ei, Oana Roman a divulgat suma pe care o plătește pe lună pentru ca mama ei să fie tratată ca o regină în centrul de recuperare de lux unde a dus-o. ”Sunt și oameni care stau în permanență acolo, dar nu e un azil. Încercăm o lună, apoi vine acasă. Dacă mai vrea mai merge. Ideea nu a fost să meargă de tot acolo. E cam de la 2000 de euro pe lună în sus. Au și ambulatoriu jos și au și paturi ATI dacă se întâmplă ceva. Se intră doar cu test Covid dinainte”, a mai precizat Oana.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Cătălin Zmărăndescu 7 jpg webp
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg